arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Unieke onderzetters op tafel: voorbeelden en inspiratie
Kies voor onderzetters op tafel met een unieke look

Unieke onderzetters op tafel: voorbeelden en inspiratie

Het zijn de accessoires in je woning die het doen: ze maken de sfeer in je interieur helemaal af! Over sommige accessoires heb je misschien nog nooit echt goed nagedacht, maar je kunt werkelijk waar overal een stijlvolle variant van vinden. In deze blog hebben we het over unieke onderzetters! Op iedere tafel te vinden, dus maak er wat moois van.

Uniek materiaal: onderzetters van katoen

Heb je het idee dat onderzetters eigenlijk alleen worden gemaakt van materialen als papier of kurk? Er is veel meer mogelijk dan dat! Zo zijn we dol op onderzetters van katoen – voor een zachte en gezellige look. Ideaal om naast stoere items te plaatsen of juist als extraatje bij een huiselijk interieur!

Wat hierbij komt kijken: katoen is er uiteraard te vinden in een heleboel kleuren! Dat maakt dat je hier al helemaal een feestje van kunt maken. Kies bijvoorbeeld je lievelingskleur, of ga voor een mix van verschillende tinten. Echt weer eens iets anders dan die basic onderzetters!

Unieke onderzetters op tafel: voorbeelden en inspiratie

Een duurzame look met hout

Het zijn naar ons idee misschien wel de meest stijlvolle varianten: onderzetters van hout. Dit zorgt namelijk al snel voor een strakke look! Ook brengt dit het idee van duurzaamheid over – deze onderzetters zullen immers jarenlang meegaan.

Kies het liefst houten onderzetters uit met een robuuste look: denk na over de dikte van het hout en ga bijvoorbeeld voor een stevige rand aan de zijkanten. Zo maak je de boel luxueus! Als je er vervolgens ook nog eens bekers of glazen op plaatst die een design-waardige uitstraling kennen, ga je voor een beeldschone look op tafel! Ware klasse – en dat allemaal met dank aan een sierlijk detail.

Ga voor een duurzame look met houten onderzetters

Ga voor een unieke vorm

Rond of vierkant: toch wel de vormen waarin we onderzetters meestal voorbij zien komen. Daar is natuurlijk niets mis mee! Maar ook dit kun je anders dan anders aanpakken. Ga voor een unieke vorm! Ook weer een ideale manier om de speelse look te vertalen op tafel.

Welke vorm je dan het best kunt kiezen? Dat is natuurlijk aan jou! Van een hartje tot een ster, van een driehoek tot een zeshoek. Met een beetje zoekwerk is het er allemaal te vinden! Zo ga je voor een onderzetter die helemaal bij jou past.

Kies voor onderzetters op tafel met een unieke look

Speel met kleuren en prints

Ten slotte tippen we de manier die misschien wel het eenvoudigst is voor unieke onderzetters in huis: denk goed na over de kleur of de print. De vorm en het materiaal daargelaten – op deze manier creëer je in een handomdraai net dat beetje extra op tafel.

Zo zijn we bijvoorbeeld fan van stippen op de onderzetters. Dat ziet er toch meteen uit als een heleboel gezelligheid? Maar ook vormen als de zon, maan of sterren doen het goed. Bedenk zelf een innovatief plan en geniet van unieke onderzetters op tafel!

Unieke onderzetters op tafel: speel met kleuren en prints

Reageer

Lees ook:

Planten in de keuken: voorbeelden en inspiratie >
Manieren om souvenirs een plek te geven in huis >
Zo zorg je voor een persoonlijke look in je thuiskantoor >
Opbergen in de keuken: essentiële tips >
De bohemian babykamer: tips en inspiratie >
Een kleur op de vloer: de mooiste voorbeelden >
Hoog tijd om je plafond eens goed aan te pakken >
Sporten in huis: zo pak je dit aan in je interieur >
Planten in de badkamer? Prachtig! >
Koper in het interieur: voorbeelden en inspiratie >
Inspiratie voor originele lampenvoeten >
5 tips bij het kopen van de juiste stofzuiger >
Zo ga je voor een zachte look in het interieur >
Ontdek de beste vintage accessoires om in huis te halen >
Zwart in het interieur: voorbeelden en inspiratie >

Terug naar overzicht >>