arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Tips voor het uitkiezen van uniek beddengoed

Tips voor het uitkiezen van uniek beddengoed

We slapen er allemaal onder: beddengoed! Maar toch kiezen we bij beddengoed kopen maar al te vaak voor saaie varianten. Is dat eigenlijk niet jammer? Maak er juist een feestje van als je nieuw beddengoed uitkiest! In deze blog geven we tips: zo kies je voor uniek beddengoed.

Verschillende kleuren

Een kleur die we maar al te vaak tegenkomen op het bed? Wit! Prima natuurlijk, maar echt vernieuwend is het niet. Durf juist lekker uit te pakken met een kleur – dat staat een stuk vrolijker. En daarbij hebben we het niet alleen over het dekbedovertrek: juist ook bijvoorbeeld het hoeslaken kun je in een kleur kopen. Maak er een mooi geheel van!

Ga hierbij ook voor meerdere kleuren: het hoeft niet bij een tint te blijven. Haal bijvoorbeeld meerdere kussens in huis en geeft ze allemaal een eigen kussensloop, in een unieke kleur. Wat een kleur en uitstraling! Dan wordt het toch een feest om je bed in te duiken. Pak uit met meerdere tinten!

Tips voor het uitkiezen van uniek beddengoed

Stem kleuren af

Het beddengoed in kleur: dat vinden we een fantastisch idee. Zoals we hierboven dus al bespraken! Maar let daarbij ook een beetje op de andere kleuren die al in de slaapkamer te vinden zijn. Zorg dat je de boel goed afstemt! Ook dat speelt een belangrijke rol voor de uiteindelijke look van de ruimte.

Ga bijvoorbeeld voor eenzelfde kleur of tint in de gordijnen als op je nieuwe dekbedovertrek. Zo zie je meteen dat je er echt over hebt nagedacht – en dat geeft een beeldschone look. We mogen best ons wat beter ons best doen om de slaapkamer aan te kleren. En kleur heeft daar een belangrijke bijdrage bij! Tegelijkertijd zorg je voor meer rust en overzicht in de ruimte als je de kleuren op elkaar aan laat sluiten – het voorkomt dat de kamer rommelig oogt.

Ga voor een print

Naast kleuren kun je natuurlijk ook gaan voor prints op het bed! Dat ziet er pas gezellig uit. Durf hiermee best een beetje uit te pakken – we gaan weg van het idee van saai beddengoed, zoals we al eerder noemden. Het mag lekker opvallen!

Prints zijn er in allerlei soorten en maten te vinden – ga dus op zoek en zoek iets uit dat jij echt mooi vindt staan. Van realistische prints tot abstracte patronen, van prints met kleine details tot prints met grote vormen. Het is er allemaal te vinden. Je kunt het zo druk of juist minimalistisch in huis halen als je zelf wilt. En dat is er nu juist zo leuk aan!

Lekker opvallend: beddengoed met een print!

Reageer

Lees ook:

Haal de natuur naar de slaapkamer toe >
8 tips om de warmte binnen te houden >
Deze items heb je nodig voor een prachtig gedekte tafel >
Dit zijn de ultieme winterse accessoires in huis >
Je eigen woonstijl ontdekken: zo doe je dat! >
Een stijlvol hoog-laag seniorenbed; het is mogelijk! >
Zo creëer je eenheid in de woonkamer >
Met deze aankleding ga je voor een gezellige look op het toilet >
Unieke decoratie voor de trap >
Deze leuke accessoires kun je op je nachtkastje kwijt >
Met deze tips lijkt je woning groter >
Met deze tips ga je voor een betere nachtrust in je slaapkamer >
Dit zijn handige accessoires als je een bad in huis hebt >
Zo zorg je ook in januari voor een gezellige look in huis >
Zwart-wit in het interieur: een prachtige kleurencombinatie >

Terug naar overzicht >>