arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

We hebben het allemaal in huis: toiletpapier! Vaak wordt het bijvoorbeeld in een zak op de grond gezet, of aan een staaf met verschillende rollen eraan. Maar welke manieren zijn er eigenlijk nog meer om wc-papier op te bergen in het kleinste kamertje van het interieur? In deze blog delen we verschillende stijlvolle ideeën!

In een mandje

Natuurlijk, die plastic zak waarin je wc-papier koopt is best handig. Maar mooi is een ander verhaal. We raden je dan ook aan om die zak nooit zomaar in het hokje neer te gooien – met een klein beetje moeite ga je al voor een heel andere look.

Zo is het een idee om de rollen op te bergen in een mandje! Als je daarbij een mand scoort die ongeveer net zo groot is als de verpakking waarin je je toiletpapier koopt, kun je alle rollen er eenvoudig in kwijt. Zet die mand op een mooie plek neer – en meer hoef je niet te doen!

Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

Op een trappetje

Op onderstaand beeld zien we een trendy manier om wc-papier op te bergen: door een trappetje tegen de wand te plaatsen, waar je het papier op plaatst. Natuurlijk moet je hier wel de ruimte voor hebben – we begrijpen dat dit niet in iedere toiletruimte past.

Maar het voordeel dat erbij komt kijken wordt daarmee ook meteen geschetst: zo kun je meerdere spulletjes kwijt ter decoratie! Niet alleen de rollen, maar bijvoorbeeld ook geurstokjes of een mooie zeeppompje. Om maar wat voorbeelden te noemen!

Trendy: een trappetje om spullen op te bergen in het toilet of de badkamer

Een nette lade

Waar we het hierboven al hadden over het idee om het papier in een mand te stoppen, kun je ze ook kwijt in een lade. Dit is een soortgelijk idee – al ligt het papier in een lade net wat meer verborgen. Ideaal als je graag voor een dergelijke look gaat!

Het idee is dat je een kleine kast in de ruimte haalt – met bijvoorbeeld een, twee of drie lades – en de rollen daar netjes in opbergt. Ook dit is eigenlijk weer een heel eenvoudige manier om voor een stijlvolle en opgeruimde look te gaan in deze ruimte!

Nette manieren om wc-papier op te bergen in huis

Op een plank aan de muur

Ten slotte is het een idee om een plank aan de muur te bevestigen, waar je de rollen op kwijt kunt. Hier kun je ze mooi opstapelen, wat het fraai maakt om ernaar te kijken.

Hoe hoog je die plank hangt, is natuurlijk aan jou om te bepalen. Zo is het mooi om ‘m een stuk boven het toilet te plaatsen, bijvoorbeeld. Maar let er daarbij natuurlijk wel op dat het handig is als iedereen erbij kan!

Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

Reageer

Lees ook:

Een babykamer inrichten: deze 6 items mogen echt niet missen >
5 tips om de hal op te knappen >
Zo ga je voor een persoonlijke touch in een nieuwbouwwoning >
Een bohemian tuinhoek inrichten: 6x tips en inspiratie >
4 redenen waarom jij zo snel mogelijk zonnepanelen wilt >
5 tips voor het bloemschikken van een mooie bos bloemen >
7x dit zijn de beste manieren om interieur inspiratie op te doen >
Dit zijn de mooiste kleuren voor een vintage kast in huis >
Wanddecoratie ideeën voor in de slaapkamer >
Een donkerblauwe keuken: voorbeelden en inspiratie >
4 tips voor het verzorgen van planten op je balkon >
Binnenkomen in een gezellige hal: zo pak je het aan >
Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house >
Tips voor het organiseren van je make-up tafel >
Kies voor opvallend behang: verschillende voorbeelden >

Terug naar overzicht >>