arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

We hebben het allemaal in huis: toiletpapier! Vaak wordt het bijvoorbeeld in een zak op de grond gezet, of aan een staaf met verschillende rollen eraan. Maar welke manieren zijn er eigenlijk nog meer om wc-papier op te bergen in het kleinste kamertje van het interieur? In deze blog delen we verschillende stijlvolle ideeën!

In een mandje

Natuurlijk, die plastic zak waarin je wc-papier koopt is best handig. Maar mooi is een ander verhaal. We raden je dan ook aan om die zak nooit zomaar in het hokje neer te gooien – met een klein beetje moeite ga je al voor een heel andere look.

Zo is het een idee om de rollen op te bergen in een mandje! Als je daarbij een mand scoort die ongeveer net zo groot is als de verpakking waarin je je toiletpapier koopt, kun je alle rollen er eenvoudig in kwijt. Zet die mand op een mooie plek neer – en meer hoef je niet te doen!

Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

Op een trappetje

Op onderstaand beeld zien we een trendy manier om wc-papier op te bergen: door een trappetje tegen de wand te plaatsen, waar je het papier op plaatst. Natuurlijk moet je hier wel de ruimte voor hebben – we begrijpen dat dit niet in iedere toiletruimte past.

Maar het voordeel dat erbij komt kijken wordt daarmee ook meteen geschetst: zo kun je meerdere spulletjes kwijt ter decoratie! Niet alleen de rollen, maar bijvoorbeeld ook geurstokjes of een mooie zeeppompje. Om maar wat voorbeelden te noemen!

Trendy: een trappetje om spullen op te bergen in het toilet of de badkamer

Een nette lade

Waar we het hierboven al hadden over het idee om het papier in een mand te stoppen, kun je ze ook kwijt in een lade. Dit is een soortgelijk idee – al ligt het papier in een lade net wat meer verborgen. Ideaal als je graag voor een dergelijke look gaat!

Het idee is dat je een kleine kast in de ruimte haalt – met bijvoorbeeld een, twee of drie lades – en de rollen daar netjes in opbergt. Ook dit is eigenlijk weer een heel eenvoudige manier om voor een stijlvolle en opgeruimde look te gaan in deze ruimte!

Nette manieren om wc-papier op te bergen in huis

Op een plank aan de muur

Ten slotte is het een idee om een plank aan de muur te bevestigen, waar je de rollen op kwijt kunt. Hier kun je ze mooi opstapelen, wat het fraai maakt om ernaar te kijken.

Hoe hoog je die plank hangt, is natuurlijk aan jou om te bepalen. Zo is het mooi om ‘m een stuk boven het toilet te plaatsen, bijvoorbeeld. Maar let er daarbij natuurlijk wel op dat het handig is als iedereen erbij kan!

Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen

Reageer

Lees ook:

Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >
Olijfboom binnen: hoe kun je de plant het best verzorgen? >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Openslaande deuren zorgen voor meer ruimte: lees er hier alles over! >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
De juiste gordijnen voor de kinderkamer kiezen: 4 tips en tricks >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >
Wat zijn de meest tijdloze kleuren voor de woonkamer? >
Terracotta in je interieur: 6 leuke ideeën! >
Unieke hoge tafels >

Terug naar overzicht >>