arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Stijldeuren

Stijldeuren

van Svedex

Onze stijldeuren zijn een aanwinst voor elk interieur en passen binnen elk budget.  U heeft al een nieuwe deur vanaf € 219,-. Svedex staat dan ook voor betaalbaar woonplezier, voor iedereen.

Wat doet een deur met uw interieur?

Binnendeuren hebben veel invloed op de sfeer van uw interieur. Heeft u er wel eens aan gedacht hoe beeldbepalend (opdek)stijldeuren zijn in uw woning? Svedex vindt dan ook dat een deur meer is dan alleen een gebruiksvoorwerp. Met een deur van Svedex kiest u voor een meubelstuk dat uw woonplezier vergroot.

Stijlsoorten

Elke Svedex stijldeur heeft een andere uitstraling. Er zijn drie stijlsoorten: Casual, Elegant en Passie. Wat uw stijl, smaak of budget ook is, u vindt precies de deur die past bij uw wensen.. Bovendien kunt u elke deur weer combineren met het kozijn of garnituur van uw voorkeur. De variatiemogelijkheden zijn groot, net als het effect!

Uitpakken en ophangen

Svedex is kant-en-klaar. Dat klinkt gemakkelijk en dat is het ook. Met een Svedex opdekdeur is ophangen een fluitje van een cent. De paumelleboringen zijn reeds aanwezig en de deur is standaard voorzien van een Svedex slot. Bij de glasdeuren is bovendien gehard veiligheidsglas voorgemonteerd. Ook schilderen behoort tot het verleden. Svedex stijldeuren zijn namelijk standaard voorzien van Svedex Superlak. Deze krasvaste lak is ongevoelig voor zonlicht en zal daardoor nooit verkleuren.

Deskundig advies

Welke deur of kozijn past het best bij uw interieur? Laat u informeren en inspireren bij een deurenspeciaalzaak bij u in de buurt. U kunt op uw gemak rond kijken in hun showroom en krijgt meteen deskundig advies.

Laat u inspireren

Als Goldmember van de Inspiration Tour biedt Svedex u de mogelijkheid voor een persoonlijk stijladvies van een professionele stylist of binnenhuisarchitect, waarmee u direct aan de slag kunt! Of u nu aan het verbouwen bent, binnenkort uw nieuwbouwwoning betrekt of gewoon uw bestaande woning een nieuw interieur wilt geven. Tijdens een persoonlijk advies van een half uur kunt u uw persoonlijke interieurwensen kenbaar maken en krijgt u concrete tips en adviezen. Zo woont u nog mooier met Svedex!

De Inspiration Tour is regelmatig te vinden bij een deurenspeciaalzaak bij u in de buurt.

Op www.svedex.nl/inspiratie houden wij u op de hoogte van de data en locaties.

Svedex webshop

U kunt uw Svedex stijldeuren nu ook online bestellen via www.svedexwebshop.nl. In de Svedex webshop presenteren wij ons ruime assortiment kant-en-klare stijldeuren. Na uw keuze selecteert u een deurenspeciaalzaak om uw bestelling te plaatsen en waar de deuren geleverd worden.

Svedex stijldeuren maken het mooier in huis. De kant-en-klare collectie stijldeuren is zo samengesteld dat je naar hartenlust kunt combineren met glas-, lijn- of paneeldeuren.


Reageer

Lees ook:

Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Interieurstijlen voor de eetkamer >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >

Terug naar overzicht >>