arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Roze in de badkamer: uniek en opvallend

Roze in de badkamer: uniek en opvallend

We geven het toe: je moet ervan houden. En ook heus niet iedereen zal het kunnen waarderen. Een roze badkamer. Maar wie er fan van is, gaat voor een unieke én trendy look. Roze is namelijk helemaal terug van weggeweest! En hoewel je de kleur misschien sneller in andere woonruimtes terug zou laten komen, is de roze badkamer een plaatje. Kijk met ons mee!

Een roze muur in de badkamer

Laten we het meteen groots aanpakken in de badkamer met roze: ga voor een roze muur in de ruimte! En dat hoeft heus geen zuurstokroze muur te zijn, wees maar niet bang. Je kunt juist ook voor een zachte roze kleur gaan, dat geeft al een heel ander effect.

Zo zijn we dol op de muur die we op onderstaand beeld zien. De pastelroze tint past goed in de ruimte. En omdat er voor tegels is gekozen, wordt de look toch vertrouwd: die zijn we namelijk gewend in de badkamer. Een ideaal idee dus, roze tegels in de badkamer! En als je die roze wandtegels dan ook nog eens combineert met een mooie donkere kleur, zoals op onderstaand beeld gebeurt, zit je helemaal goed. Een moderne look in de badkamer!

Roze in de badkamer: uniek en opvallend

Een roze badkuip

Een ander fraai idee? Kies voor een roze badkuip in de badkamer! Het vergt misschien wat moeite om er eentje te vinden, maar je kunt natuurlijk ook zelf met een verfkwast aan de slag gaan. En waar dit ergens een prinsessendroom is die uitkomt, staat het juist ook heel stoer. Jij durft namelijk keuzes te maken in het interieur!

Er zijn meer items in de badkamer die een roze lik verf kunnen krijgen. Denk aan de wastafel bijvoorbeeld, of de douchecabine. Om maar wat voorbeelden te noemen. Kies er eentje uit om een roze look aan toe te kennen, of geef ze juist allemaal een roze look. Aan jou de keuze!

Prachtig en uniek: een roze badkuip in huis

Roze accessoires in de badkamer

Ten slotte is het een idee om roze badkamer accessoires in huis te halen. Daarmee kies je voor een subtiele wijze om de kleur terug te laten komen in de badkamer – ideaal als je niet meteen de hele muur wilt aanpassen. Ook kun je zo eens voorzichtig kijken of het iets voor jou is.

Aan welke accessoires je kunt denken? De handdoeken lenen zich er perfect voor! Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor roze zeeppompjes op de wastafel. Of een roze blok zeep. En wist je dat er zelfs roze toiletpapier te vinden is? Ook zeker een idee voor badkamer accessoires in het roze!

Pak uit met roze accessoires in de badkamer

Reageer

Lees ook:

Zo krijg je het luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer >
Dit zijn de mooiste kleuren voor een vintage kast in huis >
Wanddecoratie ideeën voor in de slaapkamer >
Een donkerblauwe keuken: voorbeelden en inspiratie >
4 tips voor het verzorgen van planten op je balkon >
Binnenkomen in een gezellige hal: zo pak je het aan >
Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house >
Tips voor het organiseren van je make-up tafel >
Je badkamer simpel pimpen in 5 stappen >
Kies voor opvallend behang: verschillende voorbeelden >
Een lockerkast: mooi én handig in elke ruimte in huis >
Zo ga je zelf groene stroom gebruiken >
Wat we kunnen leren van de Japanse interieurstijl >
Tips voor het inrichten van de babykamer >
Deze items zijn onmisbaar in een bohemian interieur >

Terug naar overzicht >>