arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Roze in de badkamer: uniek en opvallend

Roze in de badkamer: uniek en opvallend

We geven het toe: je moet ervan houden. En ook heus niet iedereen zal het kunnen waarderen. Een roze badkamer. Maar wie er fan van is, gaat voor een unieke én trendy look. Roze is namelijk helemaal terug van weggeweest! En hoewel je de kleur misschien sneller in andere woonruimtes terug zou laten komen, is de roze badkamer een plaatje. Kijk met ons mee!

Een roze muur in de badkamer

Laten we het meteen groots aanpakken in de badkamer met roze: ga voor een roze muur in de ruimte! En dat hoeft heus geen zuurstokroze muur te zijn, wees maar niet bang. Je kunt juist ook voor een zachte roze kleur gaan, dat geeft al een heel ander effect.

Zo zijn we dol op de muur die we op onderstaand beeld zien. De pastelroze tint past goed in de ruimte. En omdat er voor tegels is gekozen, wordt de look toch vertrouwd: die zijn we namelijk gewend in de badkamer. Een ideaal idee dus, roze tegels in de badkamer! En als je die roze wandtegels dan ook nog eens combineert met een mooie donkere kleur, zoals op onderstaand beeld gebeurt, zit je helemaal goed. Een moderne look in de badkamer!

Roze in de badkamer: uniek en opvallend

Een roze badkuip

Een ander fraai idee? Kies voor een roze badkuip in de badkamer! Het vergt misschien wat moeite om er eentje te vinden, maar je kunt natuurlijk ook zelf met een verfkwast aan de slag gaan. En waar dit ergens een prinsessendroom is die uitkomt, staat het juist ook heel stoer. Jij durft namelijk keuzes te maken in het interieur!

Er zijn meer items in de badkamer die een roze lik verf kunnen krijgen. Denk aan de wastafel bijvoorbeeld, of de douchecabine. Om maar wat voorbeelden te noemen. Kies er eentje uit om een roze look aan toe te kennen, of geef ze juist allemaal een roze look. Aan jou de keuze!

Prachtig en uniek: een roze badkuip in huis

Roze accessoires in de badkamer

Ten slotte is het een idee om roze badkamer accessoires in huis te halen. Daarmee kies je voor een subtiele wijze om de kleur terug te laten komen in de badkamer – ideaal als je niet meteen de hele muur wilt aanpassen. Ook kun je zo eens voorzichtig kijken of het iets voor jou is.

Aan welke accessoires je kunt denken? De handdoeken lenen zich er perfect voor! Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor roze zeeppompjes op de wastafel. Of een roze blok zeep. En wist je dat er zelfs roze toiletpapier te vinden is? Ook zeker een idee voor badkamer accessoires in het roze!

Pak uit met roze accessoires in de badkamer

Reageer

Lees ook:

Leven met minder plastic in huis: zo pak je het slim aan >
Dít zijn de voordelen van een slaapkamer op zolder >
Minder afval in de keuken: 6 handige tips! >
Een picknicktafel in de eetkamer: wat zijn de voordelen? >
Alles wat je moet weten over steektrappen >
Zo ga je voor een zachte en elegante look in de badkamer >
Dit zijn de 6 voordelen van een pergola in de tuin >
Een sauna in huis: dit zijn de 5 voordelen >
Nieuwe lampenkap kopen: hier moet je op letten >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Lichtblauw in het interieur: 7 prachtige voorbeelden >
Thuiswerken vanuit je bed? Dit is waarom je dat níét moet doen! >
Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
4 tips voor een kleine badkamer >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >

Terug naar overzicht >>