arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Roze in de badkamer: uniek en opvallend

Roze in de badkamer: uniek en opvallend

We geven het toe: je moet ervan houden. En ook heus niet iedereen zal het kunnen waarderen. Een roze badkamer. Maar wie er fan van is, gaat voor een unieke én trendy look. Roze is namelijk helemaal terug van weggeweest! En hoewel je de kleur misschien sneller in andere woonruimtes terug zou laten komen, is de roze badkamer een plaatje. Kijk met ons mee!

Een roze muur in de badkamer

Laten we het meteen groots aanpakken in de badkamer met roze: ga voor een roze muur in de ruimte! En dat hoeft heus geen zuurstokroze muur te zijn, wees maar niet bang. Je kunt juist ook voor een zachte roze kleur gaan, dat geeft al een heel ander effect.

Zo zijn we dol op de muur die we op onderstaand beeld zien. De pastelroze tint past goed in de ruimte. En omdat er voor tegels is gekozen, wordt de look toch vertrouwd: die zijn we namelijk gewend in de badkamer. Een ideaal idee dus, roze tegels in de badkamer! En als je die roze wandtegels dan ook nog eens combineert met een mooie donkere kleur, zoals op onderstaand beeld gebeurt, zit je helemaal goed. Een moderne look in de badkamer!

Roze in de badkamer: uniek en opvallend

Een roze badkuip

Een ander fraai idee? Kies voor een roze badkuip in de badkamer! Het vergt misschien wat moeite om er eentje te vinden, maar je kunt natuurlijk ook zelf met een verfkwast aan de slag gaan. En waar dit ergens een prinsessendroom is die uitkomt, staat het juist ook heel stoer. Jij durft namelijk keuzes te maken in het interieur!

Er zijn meer items in de badkamer die een roze lik verf kunnen krijgen. Denk aan de wastafel bijvoorbeeld, of de douchecabine. Om maar wat voorbeelden te noemen. Kies er eentje uit om een roze look aan toe te kennen, of geef ze juist allemaal een roze look. Aan jou de keuze!

Prachtig en uniek: een roze badkuip in huis

Roze accessoires in de badkamer

Ten slotte is het een idee om roze badkamer accessoires in huis te halen. Daarmee kies je voor een subtiele wijze om de kleur terug te laten komen in de badkamer – ideaal als je niet meteen de hele muur wilt aanpassen. Ook kun je zo eens voorzichtig kijken of het iets voor jou is.

Aan welke accessoires je kunt denken? De handdoeken lenen zich er perfect voor! Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor roze zeeppompjes op de wastafel. Of een roze blok zeep. En wist je dat er zelfs roze toiletpapier te vinden is? Ook zeker een idee voor badkamer accessoires in het roze!

Pak uit met roze accessoires in de badkamer

Reageer

Lees ook:

Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
4 tips voor een kleine badkamer >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >
8 tips om je wasmachine fris te houden >
Schimmel voorkomen in de badkamer? 5 handige tips! >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Een verbouwing goed voorbereiden: zó pak je het slim aan >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Durf jij het aan? Inspiratie: 6x keukens met een gewaagde kleur >
Een vintage look in huis: welke spullen zijn echte eyecatchers? >
Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning >
Welke stijl geef jij jouw badkamer? >
Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store! >
6x Inspiratie voor een moody en donkere badkamer >
Wat kun je met washi tape in je interieur? 6 leuke ideeën! >

Terug naar overzicht >>