arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Quotes in je woning: de mooiste manieren om ze te verwerken
Ga voor quotes op een krijtbord in huis

Quotes in je woning: de mooiste manieren om ze te verwerken

In een lijst aan de muur

Ben je op zoek naar een chique manier om quotes terug te laten komen in je interieur? Dan doe je er goed aan om een quote in te lijsten. Laat de quote printen op mooi papier, en stop het in een lijst. Eigenlijk gaat het een beetje om hetzelfde idee als een schilderij, maar dan op een unieke manier!

Ook zou je kunnen zeggen dat het om een modernere vorm van het schilderij gaat. Het past namelijk helemaal bij de trends van nu! En geloof ons maar: je kunt de boel er nog altijd kunstig uit laten zien. Kies een bijzonder font uit, of laat een illustrator een tekening maken rondom de quote. Prachtig!

Quotes in je woning: de mooiste manieren om ze te verwerken

De quote op een krijtbord

Een meer huis-tuin-en-keuken-manier om quotes in je interieur te verwerken, is door te kiezen voor een krijtbord met een quote. Prachtig, zo’n grijs bord met sierlijk geschreven letters erop. Hoewel we ‘m vandaag de dag steeds minder voorbij zien komen, is het nog altijd een ware topper.

Het grootste voordeel dat hierbij komt kijken? Je kunt de quote met gemak aanpassen of vervangen! Ideaal als je eigenlijk niet kunt kiezen wat je nu precies op de muur wilt hebben staan. Ga bijvoorbeeld iedere maand voor iets nieuws! Of je dit er nu zelf op zet, of samen met het gezin aan de slag gaat.

Ga voor quotes op een krijtbord in huis

Kaartjes aan de muur met quotes

Als de quotes niet zo’n grote rol hoeven te spelen in je interieur, maar je ze nog altijd naar voren wilt laten komen, kun je gaan voor kaartjes met quotes. Hierbij is het eenvoudig om meerdere varianten naast elkaar op te hangen – nog een oplossing voor iedereen die niet kan kiezen. Werk met verschillende fonts en kleuren, voor een krachtig resultaat.

Verzamel de kaartjes overal en nergens – bijvoorbeeld op reis, of als je ze van vrienden hebt gekregen. Zo verzamel je meteen een boel herinneringen: wonderschoon om ze een plekje aan de muur te kunnen geven. Of print de quotes uit: makkelijker kan het eigenlijk niet.

Kaarten met quotes aan de muur: mooi en persoonlijk

De locatie: boven meubelstukken

Ten slotte tippen we nog even onze favoriete locatie om quotes op te hangen. Hoewel je ze natuurlijk overal kwijt kunt, is het naar ons idee toch wel het mooist om ze een plekje toe te kennen boven de grote meubelstukken in huis.

Waar we het dan over hebben? Denk aan de bank in de woonkamer, de eettafel in de keuken of het bed in de slaapkamer. Deze items vormen de centrale meubelstukken in de ruimte – wat maakt dat de aandacht al snel naar de quotes gaat. En dat is natuurlijk precies wat we willen bereiken!

Quotes in je woning: de mooiste manieren om ze te verwerken


Reageer

Lees ook:

Comfortabel slapen onder een extra breed dekbed >
6x prachtige stickers voor in de kinderkamer >
Ronde spiegels voor elke stijl: van landelijk tot industrieel >
Een make-up hoek in huis: de mooiste voorbeelden >
Een lichtplan voor in de tuin: lees onze tips >
Veiligheid in huis voor ouderen >
Grote planten in huis: voorbeelden en inspiratie >
Je keuken vernieuwen: 6 tips >
Kamersteiger >
Schimmel in huis voorkomen: 7 tips >
Parket, laminaat of houten vloer? >
De bank naast de eettafel: voorbeelden en inspiratie >
De kloostertafel, onmisbaar voor een robuust interieur >
Over toiletmeubels en andere wc-praat >
4 tips voor het inrichten van je thuiskantoor >

Terug naar overzicht >>