arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Plaatjes kijken: dit zijn de mooiste babykamers

Plaatjes kijken: dit zijn de mooiste babykamers

Is er een baby op komst? Wat een prachtig nieuws! Dan is het natuurlijk de hoogste tijd om het kamertje voor de baby in te richten. In deze blog ontdek je leuke babykamers – ideaal als je wat babykamer inspiratie nodig hebt.

De minimalistische babykamer

De mooiste babykamers gaan samen met de laatste trends! En dat is op het moment: de minimalistische babykamer. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat het een saaie boel wordt, maar het idee hierachter is dat het om een rustgevende kamer gaat.

Niet te veel poespas, dus. Dat houdt de ruimte overzichtelijk. Fijn, voor zowel jou als je baby. Want babykamers kunnen soms al snel een rommeltje zijn – en dat ben je met deze uitwerking sowieso voor. Kies in deze ruimte bijvoorbeeld voor basic kleuren, en haal niet te veel babykamer accessoires in huis. Het gaat om de juiste balans.

De minimalistische babykamer: een ware trend

Lieflijk en zacht

Wat ook goed past bij baby’s? Een lieve kamer! Geloof ons maar: babykamer decoratie in een lieve sfeer tovert iedere dag weer een glimlach op je gezicht. Of het nu om een jongetje of een meisje gaat – dat maakt wat ons betreft helemaal niets uit. De lieve kamer kan altijd.

Hoe deze kamer eruit ziet? Een berg aan knuffels staat in ieder geval centraal – leg ze in het bedje, of zorg voor een plank aan de muur waar je ze op kwijt kunt. Ook de kleuren spelen een rol bij het babykamer inrichten op deze manier. Ga voor pasteltinten, zoals pastelgroen of pastelroze.

Cute: de lieve babykamer

Het zee-thema

Het is een fraai idee om een thema uit te kiezen voor de babykamer. Zo kies je een duidelijke richting bij de inrichting van de babykamer – dat kan helpen om de boel mooi bij elkaar te laten passen. Maar welk thema kies je dan uit? Een lastig vraagstuk. Gelukkig kunnen wij onze favoriet delen!

Dit is het zee-thema: dit is altijd goed, kan lang mee en past bij ieder kind. Handig dus, en tegelijkertijd is dit thema ook mooi. Je kunt er verschillende items van vinden: er is genoeg aankleding voor de babykamer in dit thema. Van schilderingen op de muur tot een zwemband om mee te spelen.

Plaatjes kijken: dit zijn de mooiste babykamers

De kleurrijke babykamer

Ten slotte in de rij van babykamer ideeën: de kleurrijke kamer! Dit zorgt voor een speelse look. Je mag hierbij losgaan met verschillende kleuren: een uitgebreid pallet zorgt voor een vrolijke vibe. Ideaal ook als je niet kunt kiezen welke kleur je centraal wilt stellen in de kamer.

Op onderstaand voorbeeld is dit op creatieve wijze gedaan: ook de kleertjes spelen een rol. Dat is zeker een idee! Maar ook met accessoires in de babykamer kun je afwisselen in kleur. Laat je creativiteit dus de vrije loop!

Lekker opvallend en speels: de kleurrijke babykamer

Reageer

Lees ook:

Het belang van investeren in een kwalitatieve boxspring >
5 tips voor het personaliseren van je slaapkamer >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Optimaal gebruikmaken van je kleine slaapkamer >
Interieurstijlen voor de eetkamer >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Is een waterbed geschikt voor mij? >

Terug naar overzicht >>