arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Met een Dik Geurts houtkachel haal je een echte eye catcher in huis
Houtkachel

Met een Dik Geurts houtkachel haal je een echte eye catcher in huis

De sfeer in huis is voor de meeste mensen heel erg belangrijk. Per slot van rekening is het zo dat je toch vooral wil kunnen genieten als je lekker op de bank zit met je gezin. Een houtkachel is dan een ideaal product om aan je huiskamer toe te voegen. Wat is er nou meer sfeervol dan een mooie kachel waar een prachtig vuur in brandt. Hoe het vuur eruitziet, hoe het ruikt, het geluid… Het voegt allemaal iets toe aan dat extra stukje sfeer dat in veel huiskamers nog wel eens ontbreekt. Er zijn heel wat verschillende bedrijven die mooie kachels maken. Het Nederlandse bedrijf Dik Geurts is een van de toonaangevende makers van mooie en veilige houtkachels.

Een mooie kachel voor de ultieme sfeer

Ben jij iemand die echt kan genieten van een mooi vuur? Dan zit je met een Dik Geurts houtkachel helemaal goed. Bij deze kachelmaker werken namelijk mensen die een echte passie hebben voor vuur. Vanuit deze passie ontstond het idee om haarden te maken waarmee je zo goed mogelijk van een mooi vuur kunt genieten. Dit begint al bij het aanmaken van het vuur. Geen moeilijk gedoe met blokken hout die maar niet in brand willen vliegen… De kachels die Dik Geurts en zijn ontwerpers hebben ontwikkeld maken het je heel eenvoudig om een vuur te starten. Je hebt daarbij ook de volledige controle over het vuur. Wil je het wat hoger opstoken? Of vind je de vlammen juist iets te intens worden? Met een paar kleine aanpassingen zorg je ervoor dat je vuur weer helemaal naar wens is. In zo’n mooie kachel zorgt een goed vuur dan voor de optimale sfeer. Sfeer voor een koude winteravond, maar ook voor een gezellige avond in een van de andere seizoenen.

Wat voor kachel voor jouw huis?

Houtkachel in huis

Dik Geurts is een kachelmaker met een ruim assortiment. Bij dit bedrijf is een kachel ook niet zomaar een kachel, maar meer een podium waarop het vuur in al zijn vormen kan stralen. Dik Geurts heeft een ruim assortiment aan kachels, die in twee verschillende series zijn verdeeld. Zo is er de Modivar serie, met kachels die eenvoudig door de gebruiker zelf samen kunnen worden gesteld. Zo ontwerp je effectief zelf een kachel die helemaal bij je interieur past. Maar Dik Geurts heeft ook de Odin-serie. De naam impliceert het al een beetje, dit zijn stoere kachels die in elk interieur een goede plek kunnen vinden. Ook hier veel keuze qua stijlen. Waar de Modivar kachels mooie, vierkante modellen zijn, daar blinken de Odin kachels uit door de prachtige ronde vormen. Zo is er bij Dik Geurts voor elke smaak wel een geschikte kachel te vinden.

Kies de kachel die het beste bij je eigen stijl past

Als je besluit om een kachel te laten installeren in je huis, dan is het belangrijk om altijd goed de tijd te nemen bij het maken van een keuze. Er zijn kachels in heel wat verschillende stijlen te vinden, maar hoe zorg je ervoor dat jij precies die kachel hebt die in jouw inrichting past? Bij Dik Geurts hebben ze mooie, eenvoudige kachels, maar ook de echte eyecatcher voor je woonkamer. Een kachel die gelijk de aandacht trekt en die enorm bijdraagt aan een goede sfeer in je huis. Maak op je gemak de keuze welke eyecatcher kachel het beste op zijn plek is in jouw interieur.


Reageer

Lees ook:

Een babykamer inrichten: deze 6 items mogen echt niet missen >
5 tips om de hal op te knappen >
Zo ga je voor een persoonlijke touch in een nieuwbouwwoning >
Een bohemian tuinhoek inrichten: 6x tips en inspiratie >
4 redenen waarom jij zo snel mogelijk zonnepanelen wilt >
5 tips voor het bloemschikken van een mooie bos bloemen >
7x dit zijn de beste manieren om interieur inspiratie op te doen >
Zo krijg je het luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer >
Dit zijn de mooiste kleuren voor een vintage kast in huis >
Wanddecoratie ideeën voor in de slaapkamer >
Een donkerblauwe keuken: voorbeelden en inspiratie >
4 tips voor het verzorgen van planten op je balkon >
Binnenkomen in een gezellige hal: zo pak je het aan >
Tips voor een duurzaam én stijlvol interieur >
Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house >

Terug naar overzicht >>