arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Marmer in het interieur: verschillende voorbeelden

Marmer in het interieur: verschillende voorbeelden

Ben je op zoek naar uniek materiaal om te verwerken in je woning? Daar weten wij wel raad mee! Kies bijvoorbeeld eens voor marmer in het interieur: daarmee steel je echt de show. En ga je ook nog eens mee met de laatste trends! In deze blog ontdek je verschillende voorbeelden.

Marmer in de keuken

Laten we meteen helemaal uitpakken: durf te kiezen voor marmer in de keuken. Waar we hier vaak basic materialen zien terugkomen, is dat natuurlijk helemaal niet de enige optie die je hebt. Je kunt juist spelen met bijzondere materialen, zoals marmer.

Zo maak je de keuken helemaal eigen: een plek waarin jij je volledig thuis voelt. En dat is genieten hoor, iedere dag opnieuw! Op de afbeelding hieronder zien we een voorbeeld van een marmeren keuken. Wauw! Daar dromen we van.

Marmer in de keuken: wat een prachtig idee!

Marmer in de badkamer

Een andere plek in huis waar we dromen van marmer? Dat is de badkamer! Kijk maar eens op het onderstaande beeld: ben je niet direct verliefd? In deze ruimte staat het materiaal enorm stijlvol en chic – perfect om voor een luxe omgeving te zorgen.

Nu is het misschien wat veel om ook voor die marmeren muur te kiezen die we op het beeld zien staan. Maar een marmeren wastafel doet al een heleboel: het is dan ook een idee om voor dit soort details te gaan van marmer. Dat geeft al een heel andere look dan porselein.

Een unieke look met marmer in de badkamer

Marmer aan de muur

Waar we hierboven benoemden dat je ook alleen voor de marmeren wastafel kunt gaan en de marmeren muur achterwege kunt laten, komen we daar toch nog even op terug. Ook de marmeren muur is namelijk een ware beauty: zoals we hieronder zien! Bijvoorbeeld in de woonkamer kan dit prachtig staan.

Vind je het too much om écht marmer aan de muur te plaatsen? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een look-a-like variant van het materiaal. Of ga voor behang met een marmeren print! Dat ziet er vandaag de dag al vaak zo goed uit, dat je het van een afstandje echt niet kunt onderscheiden. En zo haal jij nog altijd die prachtige, stijlvolle look in huis!

Marmer in het interieur: verschillende voorbeelden

Marmeren accessoires in huis

We sluiten de blog af met een minimalistisch idee voor marmer in huis: ga voor marmeren accessoires! Dit kan uit allerlei soorten bestaan. Zo zien we op het voorbeeld hieronder verschillende marmeren bakjes, maar er zijn ook marmeren klokken, marmeren plantenpotten – en ga zo maar door.

Hierbij doe je er goed aan om een mix in huis te halen: laat marmer terugkomen in verschillende accessoires. Dat zorgt voor een speels én luxueus effect.

Een subtiel idee: marmeren accessoires in het interieur

Reageer

Lees ook:

De unieke kenmerken van een Engelse badkamer >
Van rustiek tot modern: houten keukens passend bij elke woonstijl >
Veelgemaakte misvattingen over keukeninrichting en -gebruik >
Ontdek de wereld van marmeren keukens >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >
Het belang van afmetingen bij eiland afzuigkappen: stijl en functionaliteit >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >

Terug naar overzicht >>