arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Koper in de keuken: voorbeelden en inspiratie

Koper in de keuken: voorbeelden en inspiratie

Het is wat ons betreft een van de fraaiste kleuren in de keuken: koper! En toch zien we ‘m maar in weinig keukens terug – waarschijnlijk met de reden dat koper in de keuken wat lastiger te verzamelen is. Maar het is de moeite zeker waard, met dank aan het beeldschone effect! In deze blog laten we onze favoriete ideeën zien.

De potten en pannen

We pakken het meteen groots aan met de koperen keuken: ga voor de potten en pannen in deze prachtige tint. Hierbij haal je geen doorsnee pannen in huis, maar ga je meteen voor het beste. En die luxe mag je jezelf best gunnen! Koper pannen zijn namelijk van een enorm goede kwaliteit – dat kookt meteen anders.

Het gaat om stevigere pannen – niet alleen de kleur is mooi, maar ook het hele plaatje komt erbij kijken. En dat is een feest in de keuken! Zeker als je jezelf nog niet eerder hebt getrakteerd op een uitstekende pannenset. Wat ons betreft is dit echt iets om in te investeren! En kijk eens op onderstaand beeld: word je daar niet meteen verliefd op?

Koper in de keuken: voorbeelden en inspiratie

Kleiner gereedschap in de keuken

Wie het wat te veel van het goede vindt om koperen pannen in huis te halen, kan ook goed toe met koper keukengerei – waarbij we het hebben over de kleinere items in de keuken. Ook deze zijn er namelijk grotendeels in de koperen tint te vinden! Daarbij hebben we het bijvoorbeeld over keukengerei koper in de vorm van kannen, vergieten en opscheplepels.

Maar ook op de tafel kun je de kleur terug laten komen. Ga bijvoorbeeld voor koper bestek of zelfs koperen borden op tafel. Wauw! Dat zorgt hoe dan ook echt voor een unieke look in huis – een keuken die gezien mag worden.

Beeldschoon: koperen accessoires in de keuken

Accessoires in koper

Ten slotte is het een idee om koper keuken accessoires in huis te halen. Hiermee verwerk je in de keuken het koper op een subtiele manier: ook zeker een look om voor te gaan. Het is maar net hoe jij het voor je ziet! Ga je all the way en pak je helemaal uit met de kleur, of kies je juist liever voor een minimalistische verwerking van koper?

Op onderstaand beeld zie je een subtiele verwerking van de kleur. Zo komt de tint terug in de haakjes van de keukenkasten. Dan denk je misschien meteen: dat ziet toch niemand? Moet jij eens opletten! Het zijn ook juist deze kleine dingen die het doen.

Koper in de keuken: voorbeelden en inspiratie

Reageer

Lees ook:

Elektrische keukenboiler kopen en plaatsen: hier moet je op letten >
Zo kun jij jouw keukenkast organizen: 4 handige tips >
Scoor deze handigheidjes voor in de keuken >
6 tips voor een robuuste en stoere keuken >
Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
5x Tips en tricks om een aangebrande pan schoon te krijgen >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
Goede messen kiezen voor in de keuken: waar kun je op letten? >
De leukste fotowand ideeën >
6x populaire keukenstijlen van dit moment >
Olijfboom binnen: hoe kun je de plant het best verzorgen? >
Gele keuken inrichten: de mooiste voorbeelden >

Terug naar overzicht >>