arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house

Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house

Droom je wel eens van wonen in een tiny house? Wij ook! Het is echt een unieke vorm van wonen, die groeit in populariteit. Terug naar de basis. Er zijn allerlei verschillende tiny houses te vinden, in deze blog zetten we er een aantal op een rijtje. Kijken maar!

Als een blokhuisje

Een echte classic: een tiny house in een simpele vorm, zoals we op onderstaand beeld zien. Meer poespas is soms gewoon simpelweg niet nodig. En ziet dit er niet evengoed gewoon hartstikke gezellig uit? Zeker met zo’n veranda erbij – het maakt de boel meteen huiselijk. Wij zouden hier zo in kunnen trekken.

Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house

Een tiny house op wielen

Dit zien we vaak voorbijkomen bij tiny house ideeën: een tiny house op wielen. Zeker een ideale oplossing als je van plan bent om het huisje van tijd tot tijd te verplaatsen! Dit is dus iets om in het achterhoofd te houden bij een tiny home kopen: is mobiliteit voor jou belangrijk of wil je juist liever een huis met fundering?

Een tiny house op wielen en meer voorbeelden: kijk mee!

Lekker veel ramen

Houd je van veel licht in huis? Dan is een tiny home met lekker veel ramen zeker een goed idee. Want hoewel je misschien gauw het idee kan hebben om wat meer opgesloten te zitten in zo’n kleine woning, voelt dat al meteen anders aan als er veel zonlicht binnenkomt. En het draagt wat ons betreft nog net dat beetje meer bij aan het gevoel van een vakantiehuisje. Heerlijk!

Een tiny house kopen? Lees onze blog!

Een unieke vorm

Een tiny house met een unieke vorm: zo maak je natuurlijk helemaal iets bijzonders van deze woonvorm. We zijn echt verliefd op onderstaand huisje: zo uniek. Daar raak je toch niet op uitgekeken? Het is toch wel een van de dingen die ons aanstaan als het op een tiny house kopen aankomt: je hebt best wat te zeggen over het ontwerp van zo’n huisje. Het is zelfs een optie om ‘m helemaal zelf te ontwerpen! Dan kun je pas écht je droomhuisje laten bouwen.

Kijken maar: verschillende voorbeelden van een tiny house

Een lichtkleurig huisje

De meeste tiny houses die we voorbij zien komen hebben een donkere kleur, bijvoorbeeld dezelfde kleur als het hout van nature heeft. Prachtig natuurlijk! Maar dat kun je ook weer anders aanpakken, zoals we zien op het beeld hieronder. Zo’n witgeschilderd huisje heeft ook echt iets. Zo valt ‘ie nog meer op tussen al het groen eromheen. Zeker iets om over na te denken dus, de kleur van het huisje. De rode details maken het in dit geval helemaal af!

Wonen in een tiny home? Kies jouw favoriete huisje uit

Reageer

Lees ook:

Fuchsia in huis: verschillende voorbeelden >
Bespaar tijd in het huishouden met een robotstofzuiger >
De houten eettafel: 7 prachtige voorbeelden >
De voordelen van tegel laminaat >
Dit zijn de mooiste vloeren in de keuken >
Plaatjes kijken: 7 prachtige vloerkleden >
5x dit zijn de mooiste behangideeën voor de kinderkamer >
Uniek: 5x een zwarte keuken >
Een babykamer inrichten: deze 6 items mogen echt niet missen >
5 tips om de hal op te knappen >
Zo ga je voor een persoonlijke touch in een nieuwbouwwoning >
Een bohemian tuinhoek inrichten: 6x tips en inspiratie >
4 redenen waarom jij zo snel mogelijk zonnepanelen wilt >
5 tips voor het bloemschikken van een mooie bos bloemen >
7x dit zijn de beste manieren om interieur inspiratie op te doen >

Terug naar overzicht >>