arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Kijk mee: dit zijn de fraaiste spiegels voor in huis
Een ware trend: de ronde spiegel in huis

Kijk mee: dit zijn de fraaiste spiegels voor in huis

In vrijwel ieder interieur komt er wel eentje voor: een spiegel! Onmisbaar in huis, als je het ons vraagt. Maar naast het praktische doel dat de spiegel dient, is de spiegel ook een stijlvolle toevoeging. Zeker als je een mooi exemplaar uitkiest! Lees daarom snel verder en doe inspiratie op.

De ronde spiegel

We beginnen met een ware trend onder de spiegels: de ronde spiegel! Deze vorm zorgt voor een vriendelijke en speelse look – en is echt even wat anders dan de vierkante of rechthoekige variant. Dat maakt ‘m een ware must-have!

Het liefst kies je daarbij voor een grote ronde spiegel: daarmee sla je twee vliegen in een klap, zoals verderop in deze blog ook nog zal blijken. Waar je deze spiegel kwijt kunt? Dat is natuurlijk helemaal aan jou! Maar we geven je graag een ultieme tip: mocht je een schouw in de woonkamer hebben, is dat toch wel een práchtige plek voor een spiegel als deze.

Een ware trend: de ronde spiegel in huis

De enorme spiegel

We gaven net al een hint weg: ook de grote spiegel is populair! Of zeg eigenlijk gerust: de enorme spiegel. Want hoe groter, hoe beter. Dit staat bijvoorbeeld beeldschoon in de slaapkamer, mocht je er de ruimte voor hebben!

Ga het liefst voor een spiegel van de grond tot aan het plafond. Precies, zoals we al zeiden: het mag groot, groter, grootst! Dit is ook nog eens enorm handig: zo kun je super eenvoudig je outfits van alle kanten bekijken. Ook laat een grote spiegel een ruimte groter lijken – perfect als je wat kleiner woont.

Wat een eyecatcher: de enorme spiegel!

De spiegel met een bijzonder frame

Niet alleen het glas in de spiegel is van belang, ook het frame speelt een rol – zeker als het op de stijl van spiegels in huis aankomt! Door te kiezen voor een uniek frame, ga je voor een bijzondere look. Laat die spiegel lekker opvallen – uitpakken mag!

Hierbij zijn een heleboel opties mogelijk. Zo is een gouden spiegel momenteel een ware trend: beeldschoon als accentkleur. En om maar weer eens terug te komen op die ronde variant: ga daarbij bijvoorbeeld voor een ronde houten spiegel. Ook de zonnespiegel is enorm populair – waarbij de randen net de stralen van de zon vormen.

Kijk mee: dit zijn de fraaiste spiegels voor in huis

De staande spiegel

Ten slotte tippen we een heuse klassieker: de staande spiegel. Want waar je misschien al snel het idee hebt dat spiegels altijd aan de muur hangen, is dat niet helemaal waar. Je kunt ook een vloerspiegel in huis halen! Dat ziet er bijvoorbeeld fraai uit in de slaapkamer.

De staande spiegel in huis bestaat er in allerlei soorten en maten. Ook hier geldt weer dat je voor een grote variant kunt gaan – maar je kunt het juist ook subtieler houden met een smalle staande spiegel. Kies jouw favoriet!

Een echte klassieker: de staande spiegel


Reageer

Lees ook:

Veelgemaakte misvattingen over keukeninrichting en -gebruik >
Ontdek de wereld van marmeren keukens >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >
Het belang van afmetingen bij eiland afzuigkappen: stijl en functionaliteit >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >

Terug naar overzicht >>