arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Geel in het interieur: prachtige voorbeelden
Wow! Een gele muur of vloer in je woning: echt uniek

Geel in het interieur: prachtige voorbeelden

Kleur in het interieur: daar mogen we wat ons betreft best wat meer voorbij van zien komen! Het is namelijk een ideale manier om te zorgen voor meer vrolijkheid in huis. En daarbij kun je best kiezen voor een opvallende kleur – durf daar gewoon eens voor te gaan. In deze blog lichten we de kleur geel in het interieur uit. Hoe kun je dit het best verwerken in huis?

Meubels in een gele kleur

Wie graag de trends volgt, doet er goed aan om meubelstukken in een vrolijke tint in huis te halen. Vandaag de dag geldt namelijk de regel dat meubelstukken mogen opvallen. Ze hoeven niet langer een basic kleur als grijs of zwart te kennen. En pak daarbij dan ook meteen lekker uit: ga voor geel!

De bank, de eettafel of de fauteuil: er zijn verschillende items die je een gele make-over kunt geven. Of je ze nu allemaal voorziet van een nieuwe tint, of juist een centraal item uitkiest: dat is aan jou. Genieten wordt het in het vervolg in ieder geval zeker!

Pak uit met gele meubelstukken in huis

Accessoires in de opvallende tint

Vind je het wat te veel om meteen te beginnen met gele meubelstukken in huis? Geen zorgen: je kunt het natuurlijk ook een stuk subtieler aanpakken. Het is maar net wat bij jouw smaak past! Of misschien heb je al een andere kleur die opvalt in huis – zo gaat geel heel goed samen met paars of blauw.

Het enige dat jij nog nodig hebt, zijn gele accessoires. Natuurlijk een stuk minder opvallend, maar nog altijd kunnen ze een essentiële rol spelen in huis. Zo’n vrolijke kleur vangt namelijk hoe dan ook wel de blikken – dat maakt dan ook dat geel zo’n speciale toevoeging vormt aan het interieur.

Durf te kiezen voor opvallende gele accessoires in huis

Aan de muur of in de lucht

Bij accessoires denken we al snel aan items als kussens op de bank, of spulletjes op een kast. Maar geel doet het ook heel goed aan de muur of in de lucht. Klinkt wat abstract? Denk bijvoorbeeld aan een klok aan de wand in deze stralende kleur, of een lamp die in de lucht zweeft. Dat geeft deze items, die toch al snel een praktische functie kennen, echt een karakter.

Ook is er zo meteen iets moois te zien op deze hoogte in je huis: de plek waar vaak niet zozeer aandacht aan wordt besteed. Dat maakt dus dat jij werkelijk waar overal aan hebt gedacht! Een ideale manier om punten te scoren voor het hebben van een prachtig interieur.

Geel in het interieur: prachtige voorbeelden

Pak uit met een gele wand of vloer

We sluiten af met misschien wel de meest opvallende manier om geel te verwerken in huis: ga voor een gele wand of vloer. Daarbij gaat het meteen om een groot oppervlakte! Het kan daarbij niet anders dan dat je hier steeds weer naar kijkt – het is immers niet te missen –, en er natuurlijk keer op keer weer vrolijk van wordt.

Het gaat hierbij dan ook om een ware metamorfose van je woning. Perfect als je het eens helemaal anders wilt doen! Met geel op de wand of vloer haal je echt een heleboel gezelligheid in huis. Yes – nieuw leven in je woning!

Wow! Een gele muur of vloer in je woning: echt uniek


Reageer

Lees ook:

Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >
Het belang van afmetingen bij eiland afzuigkappen: stijl en functionaliteit >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >
Praktische tips voor het renoveren van je badkamer >
Decluttering: wat is het en hoe pak je dat aan? >
Het kiezen van een mooie bank >
Tips voor het uitkiezen van een nieuwe brievenbus >

Terug naar overzicht >>