arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit zijn mooie tegels voor in de badkamer

Dit zijn mooie tegels voor in de badkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor de badkamer? De muur speelt daar een belangrijke rol in: het is toch wel een behoorlijk oppervlakte van de ruimte. Ga bijvoorbeeld voor tegels in de badkamer! Er zijn allerlei soorten en maten te vinden. In deze blog geven we verschillende mooie voorbeelden van badkamer tegels.

Mozaïek tegels in de badkamer

Wil je er echt een feestje van maken? Ga dan voor mozaïek tegels in de badkamer! Zo speel je meteen met kleur – en dat kan een badkamer vaak wel gebruiken. Het hoeft er namelijk heus niet allemaal saai en witkleurig te zijn. Durf juist een beetje uit te pakken! Voor een echt unieke badkamer, in een smaak die helemaal bij jou past.

Mozaïek tegels zijn er natuurlijk in allerlei vormen te vinden. Een tip: ga voor een moderne uitvoering. Zo gaat die look nog jarenlang mee, en raak je er niet op uitgekeken! Op onderstaande afbeelding zien we zo’n voorbeeld: is het geen plaatje?

Dit zijn mooie tegels voor in de badkamer

Mini tegels

Waar je op het voorbeeld hierboven redelijk grote tegels voorbij ziet komen, is het ook een idee om wandtegels in de badkamer juist heel klein te houden. Dat geeft een subtieler effect – het is maar net waar je naar op zoek bent in huis! De grootte van de tegels is dus zeker iets om rekening mee te houden bij het uitkiezen van tegels in de badkamer.

Het fraaie aan mini tegels in de badkamer is dat je ze niet snel zat bent. Ze passen namelijk altijd! En waar grote en grove tegels misschien soms te veel kunnen zijn, is dat bij de kleinere tegels zeker niet het geval. Bepaal zelf in welke kleur je ze in huis haalt – van een basic tint tot juist iets opvallends.

Visgraat tegels in de badkamer

Het is momenteel een ware badkamer tegels trend: ga voor visgraat tegels in de badkamer! Dit vergt misschien wel wat ervaring van badkamer betegelen, maar je kunt het werk natuurlijk ook uit handen geven. Het resultaat? Een stralende badkamer, met een echte moderne look!

Op onderstaand beeld zie je wat we bedoelen. De tegels zijn hier op een stijlvolle manier verwerkt in de douchecabine – zeker een goed idee! Maar ook op de muur achter de wastafel kun je voor deze look gaan. Waar jij maar wilt, durven we wel te stellen.

Een ware trend: visgraat tegels in de badkamer

Gekleurde tegels

Niet alleen de vorm en de grootte van de tegels in de badkamer zijn van belang, de kleur speelt ook zeker een rol! En hoewel je kunt gaan voor witte tegels in de badkamer, is het juist leuker om uit te pakken met een unieke kleur. Durf hiervoor te kiezen!

Om welke kleur het dan gaat? Dat is natuurlijk helemaal aan jou! Van groene tegels in de badkamer tot zwarte tegels in de badkamer. Bepaal bijvoorbeeld of je liever voor een lichte of een donkere kleur kiest. En ga je voor een felle of een zachte tint? Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan pastelkleuren – een ware pracht in de badkamer. Wie van tevoren een duidelijk idee uitwerkt, beleeft hier enorm veel plezier aan!


Reageer

Lees ook:

Een vieze douchekop weer schoon krijgen: zó doe je dat! >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Openslaande deuren zorgen voor meer ruimte: lees er hier alles over! >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
Een schimmelend douchegordijn: wat kun je hieraan doen? >
De juiste gordijnen voor de kinderkamer kiezen: 4 tips en tricks >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >
Wat zijn de meest tijdloze kleuren voor de woonkamer? >
Terracotta in je interieur: 6 leuke ideeën! >
Unieke hoge tafels >
Druk behang op je muren? Zó voorkom je een te rommelige look >
Wat kun je meteen wegdoen als je gaat minimaliseren in huis? >
Populaire tegels in 2021 >
Waarom kiezen voor satijnen beddengoed? Ontdek alle 6 voordelen! >
Zo maak je je huis milieuvriendelijker en duurzamer >

Terug naar overzicht >>