arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit zijn handige accessoires als je een bad in huis hebt

Dit zijn handige accessoires als je een bad in huis hebt

Heb jij de luxe dat je een bad in huis hebt? Wat een heerlijk gevoel! Nu heb je aan een bad alleen al genoeg om te kunnen ontspannen. Maar je kunt het ook net nog een beetje extra maken met onze tips. Wat zijn nu handige bad accessoires? In deze blog ontdek je meer!

Een plank over het bad

De eerste tip is wat ons betreft echt een must-have voor het bad: ga voor een plank over het bad. Daar kun je alles op kwijt wat je nodig hebt: van je telefoon tot een drankje, van je boek tot wat lekkere hapjes. Zo zorg je echt voor een stukje meer comfort in bad!

Want waar je die spullen anders waarschijnlijk op de grond zet, kun je er zo veel makkelijker bij. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken, als het ook makkelijk kan? Zeker als je lekker aan het ontspannen bent in bad, doe je jezelf een plezier met deze houten bad accessoires.

Dit zijn handige accessoires als je een bad in huis hebt

De lekkerste zeepjes

We zijn sowieso van mening dat je altijd lekkere zeepjes in huis moet hebben – gun jezelf die luxe. Maar al helemaal als je in bad gaat! Je zit er immers toch een hele tijd in, en dan is het wel zo fijn als het er lekker ruikt.

Denk daarbij ook na over het soort ontspanning waarnaar je op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld helemaal tot rust komen? Ga dan voor lavendel in bad. En zo zijn er een heleboel verschillende geuren te vinden.

Goede houders

Accessoires voor in bad zijn er nog meer te vinden als het om je zeep gaat. Zorg namelijk ook voor badkamer accessoires in de vorm van een mooie houder voor de zeep. Dan heb je meteen iets moois om tegenaan te kijken! Winkelverpakkingen zijn al gauw druk – daar kun je wel wat beters van maken.

Geef die zeephouders een vaste plek in de badkamer, bijvoorbeeld aan de muur naast het bad. Wel zo makkelijk! En tegelijkertijd extra fraai om naar te kijken – want je ziet meteen: hier is over nagedacht. Een mooie inrichting in de badkamer vergroot het plezier!

Zo zorg je voor luxe in de badkamer en in bad

Een mooie kraan

Over die inrichting van de badkamer gesproken: doe jezelf ook meteen een mooie kraan in het bad plezier. Ook dat is namelijk een feest voor het oog. Het vergt misschien een wat grotere verbouwing dan met de andere accessoires in de badkamer die we bespreken in deze blog, maar het is het zeker waard.

Zie een mooie kraan als de finishing touch van de badkamer. Waar het houten plankje over het bad misschien meer een praktisch doelt dient, is een fraaie kraan er meer voor de looks. En juist die combinatie werkt perfect!


Reageer

Lees ook:

Een vieze douchekop weer schoon krijgen: zó doe je dat! >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Openslaande deuren zorgen voor meer ruimte: lees er hier alles over! >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
Een schimmelend douchegordijn: wat kun je hieraan doen? >
De juiste gordijnen voor de kinderkamer kiezen: 4 tips en tricks >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >
Wat zijn de meest tijdloze kleuren voor de woonkamer? >
Terracotta in je interieur: 6 leuke ideeën! >
Unieke hoge tafels >
Druk behang op je muren? Zó voorkom je een te rommelige look >
Wat kun je meteen wegdoen als je gaat minimaliseren in huis? >
Populaire tegels in 2021 >
Waarom kiezen voor satijnen beddengoed? Ontdek alle 6 voordelen! >
Zo maak je je huis milieuvriendelijker en duurzamer >

Terug naar overzicht >>