arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit zijn de ultieme winterse accessoires in huis

Dit zijn de ultieme winterse accessoires in huis

Hoewel het altijd lijkt alsof december de ultieme wintermaand is, is het feest dan eigenlijk pas net begonnen. In de maanden die erop volgen, mag je het ook best gezellig maken in huis. Graag zelfs! Maar hoe pak je dat aan, als de kerstversiering weer de deur uit is? In deze blog laten we meer zien.

Kaarsen zijn een must-have

Kaarsen zijn must-have winter accessoires in huis. Echt, we kunnen niet zonder! Het liefst zet je ze overal neer: op de eettafel, op de bijzettafel, op de schouw, bij het tv-meubel – om maar wat voorbeelden te noemen. Ze maken je woning nu eenmaal zó gezellig in de winterse maanden.

En dat maakt kaarsen van onmisbare waarde. Zeker als je het gewone licht uitzet, ga je voor een ultieme gezellige sfeer. Ideaal bij een knus diner of als je een film of serie gaat kijken. Zo kom je die winter echt prima door!

Dit zijn de ultieme winterse accessoires in huis

Plaids op de bank en het bed

Een ander fijn accessoire in de winter? Dat is het plaid. Heerlijk om onder te kruipen op de bank – ook weer ideaal als je een film of serie gaat kijken. Of pak er een lekker dik boek bij. Een ding is zeker: als je het jezelf warm en comfortabel maakt op de bank, vliegen de koude dagen voorbij. Gun jezelf dat beetje luxe!

Ook op bed is een plaid heerlijk – zo hoef je ook minder snel de verwarming aan te zetten in de slaapkamer. Wel zo gezond! En wat nog meer mooi is? Plaids zijn er in alle kleuren van de regenboog en allerlei looks te vinden: je kunt helemaal jouw favoriet uitkiezen, passend bij de winter inrichting in jouw interieur. Voor ieder is er wat wils!

Een prachtige winterse look in huis

Een winterstukje op tafel

Ga lekker zelf aan de slag met een DIY-projectje: maak een winterstukje voor op tafel! Zo heb je meteen iets om handen als het gaat om winter accessoires voor in huis. En het is echt zo: als je zelf iets in elkaar zet, geniet je er toch net wat meer van. Daar mag je namelijk trots op zijn!

Het is een idee om een beetje een kerstthema aan te houden bij dat kerststukje: zo houd je toch nog die decembergezelligheid vast in het nieuwe jaar. Ga aan de slag met mooie takken, liefst met van die rode besjes of zachte beige pluisjes eraan. Dennenappels doen het ook goed. En maak het af met mooie details, zoals vormen van een ster of maan. Wat een pracht op tafel met jouw winter inrichting!


Reageer

Lees ook:

Een slaapkamer om in te dromen >
Heeft je kamer nog een goede eetkamerset nodig? >
Met deze 3 tips verander je jouw slaapkamer in een luxe hotelkamer >
Slaap jij wel goed? >
Hoe verander ik mijn woonkamer in een indoor jungle? >
De woonkamer upgraden: hoe zorg je hier voor een luxere uitstraling? >
Kwalitatief beddengoed kopen: waar moet je rekening mee houden? >
Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Je planten afstoffen? Dít is waarom je dat moet doen! >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Comfortabele woonkamer inrichten: 5 slimme tips >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >

Terug naar overzicht >>