arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Dit zijn de ultieme winterse accessoires in huis

Dit zijn de ultieme winterse accessoires in huis

Hoewel het altijd lijkt alsof december de ultieme wintermaand is, is het feest dan eigenlijk pas net begonnen. In de maanden die erop volgen, mag je het ook best gezellig maken in huis. Graag zelfs! Maar hoe pak je dat aan, als de kerstversiering weer de deur uit is? In deze blog laten we meer zien.

Kaarsen zijn een must-have

Kaarsen zijn must-have winter accessoires in huis. Echt, we kunnen niet zonder! Het liefst zet je ze overal neer: op de eettafel, op de bijzettafel, op de schouw, bij het tv-meubel – om maar wat voorbeelden te noemen. Ze maken je woning nu eenmaal zó gezellig in de winterse maanden.

En dat maakt kaarsen van onmisbare waarde. Zeker als je het gewone licht uitzet, ga je voor een ultieme gezellige sfeer. Ideaal bij een knus diner of als je een film of serie gaat kijken. Zo kom je die winter echt prima door!

Dit zijn de ultieme winterse accessoires in huis

Plaids op de bank en het bed

Een ander fijn accessoire in de winter? Dat is het plaid. Heerlijk om onder te kruipen op de bank – ook weer ideaal als je een film of serie gaat kijken. Of pak er een lekker dik boek bij. Een ding is zeker: als je het jezelf warm en comfortabel maakt op de bank, vliegen de koude dagen voorbij. Gun jezelf dat beetje luxe!

Ook op bed is een plaid heerlijk – zo hoef je ook minder snel de verwarming aan te zetten in de slaapkamer. Wel zo gezond! En wat nog meer mooi is? Plaids zijn er in alle kleuren van de regenboog en allerlei looks te vinden: je kunt helemaal jouw favoriet uitkiezen, passend bij de winter inrichting in jouw interieur. Voor ieder is er wat wils!

Een prachtige winterse look in huis

Een winterstukje op tafel

Ga lekker zelf aan de slag met een DIY-projectje: maak een winterstukje voor op tafel! Zo heb je meteen iets om handen als het gaat om winter accessoires voor in huis. En het is echt zo: als je zelf iets in elkaar zet, geniet je er toch net wat meer van. Daar mag je namelijk trots op zijn!

Het is een idee om een beetje een kerstthema aan te houden bij dat kerststukje: zo houd je toch nog die decembergezelligheid vast in het nieuwe jaar. Ga aan de slag met mooie takken, liefst met van die rode besjes of zachte beige pluisjes eraan. Dennenappels doen het ook goed. En maak het af met mooie details, zoals vormen van een ster of maan. Wat een pracht op tafel met jouw winter inrichting!


Reageer

Lees ook:

Zo zorg je voor een perfecte nachtrust >
Een smalle en lange kamer inrichten: zó pak je dat aan >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Zo richt je een kleine woonkamer optimaal in >
Samen met het gezin het huishouden doen: bij welke klusjes kunnen kinderen helpen? >
Openslaande deuren zorgen voor meer ruimte: lees er hier alles over! >
Thuis een leuke speelhoek voor kinderen inrichten: 4 tips >
Je woonkamer een snelle make over geven; zo doe je dat! >
Nieuw bed voor de kinderkamer? 4 opties op een rijtje >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
Je woonkamer gezelliger maken: dit zijn de beste tips! >
Hotel chique slaapkamer creëren in 5 stappen >
Grote slaapkamer toch gezellig en knus inrichten >
De juiste gordijnen voor de kinderkamer kiezen: 4 tips en tricks >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >

Terug naar overzicht >>