arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Deze leuke accessoires kun je op je nachtkastje kwijt

Deze leuke accessoires kun je op je nachtkastje kwijt

Het is hét plekje in huis waar je als eerst naar kijkt als je ’s ochtends wakker wordt: het nachtkastje! Zorg er dan ook voor dat het een fijn hoekje is – maak er geen rommeltje van. En zet er juist mooie spullen op neer! Daar gaan we het in deze blog over hebben: dit zijn de mooiste accessoires voor op je nachtkastje.

Een klok

We beginnen de blog over nachtkastje ideeën met een praktische tip: zet een klok neer op je nachtkastje. Natuurlijk, je hebt vandaag de dag ook gewoon je telefoon om op te kijken, maar een klok kijkt toch net wat fijner. Je ziet de tijd er sneller op: zodra je je ogen opent.

En het is ook nog eens een ideale oplossing als je je telefoon niet bij je bed wilt hebben liggen – zeker als je een wekker met klok in huis haalt. Maar daar komt bij dat een klok gewoon een mooi accessoire is, om met plezier naar te kijken.

Deze leuke accessoires kun je op je nachtkastje kwijt

Een mooi bakje voor sieraden

In het rijtje van nachtkastje accessoires horen ook zeker sieraden. Want hoewel je ze ook in bijvoorbeeld de badkamer kunt opbergen, staan ze in de slaapkamer ook prachtig. Het is een feestje om daar naar te kunnen kijken zodra je wakker wordt.

Zorg voor een mooi opbergbakje voor je sieraden. Bijvoorbeeld een bakje van glas, of juist een bakje met een fraaie print. Een standaardje is ook een idee, waar je je kettingen aan kwijt kunt. Om maar wat te noemen!

Ga voor groen

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: we krijgen maar geen genoeg van groen in huis. En dat geldt ook op de nachtkastjes. Bij deze blog over inspiratie voor op het nachtkastje past dan ook zeker een plantje of een bloemetje. Maak daar ruimte voor op het nachtkastje.

Ben je bang dat er geen ruimte voor is? Planten en bloemen zijn er ook in kleine formaten te vinden. Haal bijvoorbeeld een kleine cactus in huis. Of ga voor een minivaasje met een paar bloemetjes erin. Tip: gedroogde bloemen staan hier ook fraai, en die hoef je niet steeds te vervangen.

Mooi in de slaapkamer: planten op het nachtkastje

Een plek voor boeken

Lees je graag in bed? Dan is het zeker een idee om bij het nachtkastje inrichten rekening te houden met een mooie plek om je boeken kwijt te kunnen. Heb je een groot nachtkastje naast het bed staan? Zet er dan bijvoorbeeld een mini boekenkast neer, waar je een aantal boeken op kwijt kunt. Daar kun je een leuk DIY-project van maken: ontwerp het zelf!

Je kunt ook een boekenstandaard in huis halen waar je een boek mooi op tentoon kunt stellen. Zo ga je meer voor het idee van een koffietafelboek – wat ook fraai staat op het nachtkastje. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat!


Reageer

Lees ook:

Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Optimaal gebruikmaken van je kleine slaapkamer >
Interieurstijlen voor de eetkamer >
Een fotowand uit een tijdschrift: zo creëer je die zelf >
Is een waterbed geschikt voor mij? >
Raambekleding in de slaapkamer: 5 mooie opties >
Een slaapkamer om in te dromen >

Terug naar overzicht >>