arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Deze items zijn onmisbaar in de hal

Deze items zijn onmisbaar in de hal

De hal is toch wel de plek in huis waar je je misschien het minst zorgen om maakt wat betreft de inrichting. En dat is eigenlijk maar zonde! Het is immers wel de plek waar je iedere dag het huis verlaat en weer thuiskomt. Zou je er dan niet liever een prettige omgeving van maken? In deze blog leggen we uit hoe je dat aanpakt!

Een goede kapstok

Wat we het belangrijkst vinden bij het hal inrichten? Een goede kapstok! We kunnen niet zonder. Haal een variant in huis waar echt alle jassen aan passen – of je er nu veel of weinig hebt. Anders gaat het namelijk irriteren: niets zo vervelend als vijf jassen die over elkaar hangen en steeds van de haakjes vallen. Zorg dus voor genoeg plek!

En daarnaast is de look van de kapstok ook wat waard. Als je bijvoorbeeld voor een mooie houten variant kiest, geeft dat sfeer in de hal! Denk er daarbij ook over na: ga je voor licht- of donkerkleurig hout? En er zijn nog meer vragen. Wil je bijvoorbeeld liever een kapstok aan de wand of een staande variant?

Een spiegel is essentieel

Nog even snel checken hoe je haar zit voor je de deur uitstapt: het is wel zo prettig om te kunnen doen. Daarom mag een spiegel wat ons betreft niet ontbreken in de hal! Zorg voor een lekkere grote spiegel, waar je je hele outfit in kunt zien. Daar heb je het meest aan!

Of je ‘m nu aan de muur hangt of juist op de grond zet: die keuze is aan jou. Wel willen we weer benadrukken dat de looks van belang zijn! Ga bijvoorbeeld voor een spiegel met een mooie houten afwerking en ronde hoeken – om maar wat details te benoemen.

Deze items zijn onmisbaar in de hal

Een bankje in de hal

Hoe maak je het gezellig in de hal? Met een bankje! Zorg voor een smalle variant als je niet veel ruimte hebt in de hal: grote kans dat deze altijd wel ergens tussen past. En zo zorg je meteen voor een huiselijke sfeer in huis – ideaal als je thuiskomt na een drukke dag. Dan voel je je meteen lekker thuis met dank aan het gang inrichten.

En dat bankje heeft ook nog eens een praktisch doel in de inrichting van de hal. Je kunt er namelijk op zitten als je je schoenen aan- en uittrekt! Zo maak je de hal meteen de ideale plek om dat te doen – wat vervolgens vieze schoenen in je woning voorkomt.

Genoeg opbergruimte

Ten slotte is genoeg opbergruimte van belang in de hal. Dat benoemden we al een beetje met de kapstok, maar er zijn natuurlijk meer spullen in de hal. Zorg bijvoorbeeld voor een grote mand om sjaals en mutsen in kwijt te kunnen.

En wat dacht je van genoeg plek voor de schoenen? Haal bijvoorbeeld een schoenenkast in huis. Of ga voor een mooi dressoir in de hal.


Reageer

Lees ook:

Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >
Olijfboom binnen: hoe kun je de plant het best verzorgen? >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Openslaande deuren zorgen voor meer ruimte: lees er hier alles over! >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
De juiste gordijnen voor de kinderkamer kiezen: 4 tips en tricks >
Tips voor het kopen van een vloerkleed voor in je interieur >
Wat zijn de meest tijdloze kleuren voor de woonkamer? >
Terracotta in je interieur: 6 leuke ideeën! >
Unieke hoge tafels >
Druk behang op je muren? Zó voorkom je een te rommelige look >
Wat kun je meteen wegdoen als je gaat minimaliseren in huis? >
Populaire tegels in 2021 >
Waarom kiezen voor satijnen beddengoed? Ontdek alle 6 voordelen! >

Terug naar overzicht >>