arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

De badkamer is toch al snel een plek in huis die we vergeten, als het aankomt op een leuke inrichting. En dat is zonde! Je bent hier immers dagelijks te vinden. Sterker nog: vaak begint je dag in deze ruimte. Maak er dan ook wat moois van. En dat zit ‘m met name in de kleine dingen, zoals de badkamer accessoires. Vandaag lichten we er een aantal toe.

Mooie handdoeken

Niets staat zo slonzig als oude, stugge handdoeken in de badkamer. Dat is zo’n zonde voor de ruimte! En daar komt bij: comfortabel is een oude doek ook niet bepaald, om je steeds maar weer mee af te moeten drogen. Nietwaar?

Gun jezelf daarom een beetje luxe, en haal mooie handdoeken in huis. Dat doet al meteen een heleboel voor de ruimte! Denk bijvoorbeeld na over een mooi materiaal, de grootte van de doeken en de kleur. Ga je voor een felle tint, of houd je het juist liever basic?

Mooie handdoeken: essentieel in de badkamer

De opbergplekken

Vervolgens is het ook zaak om de accessoires in de badkamer, waaronder die handdoeken, een mooie plek te geven. Haal bijvoorbeeld stijlvolle manden in huis. Wie de boel netjes opruimt, gaat al snel voor een verzorgde look in de ruimte. En dat is belangrijk!

Hoe die opbergplekken eruit zien? Dat is helemaal aan jou. Maar denk bijvoorbeeld aan een chique houten mandje, of juist een rieten mandje. Ook hierbij is de kleur weer van belang. Zo zijn we dol op badkamer accessoires in het zwart, maar ook een vrolijkere tint staat juist goed!

Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

Dispensers voor zeep

Natuurlijk: je kunt zeep en shampoo in de badkamer in de originele verpakking laten zitten. Maar zeg nu zelf, echt mooi ziet dit er niet uit. Haal daarom een badkamer accessoires set in huis, bestaande uit stijlvolle dispensers. Zet ze bij de wastafel, of in de douchecabine.

Deze dispensers zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Zo zijn er rvs badkamer accessoires, maar kun je ook hier gaan voor een houten look. Of kies juist voor bijvoorbeeld marmer. Het is helemaal aan jou!

Mooie en unieke dispensers voor zeep in de badkamer

De details maken het af

Ten slotte is het een idee om details in de kamer te plaatsen. Deze dienen niet per se een praktisch nut, maar zijn er vooral voor de sfeer. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen: een prachtige toevoeging aan de badkamer. Zeker als je een bad hebt, en daarin bent gekropen!

Maar er is meer mogelijk. Zo zijn we dol op geurkaarsen in de badkamer: die zijn wat ons betreft onmisbaar. Zo komt je iedere morgen weer een frisse geur tegemoet zodra je de kamer binnenstapt. Dat is pas een goed begin van de dag!

Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

Reageer

Lees ook:

Zo maak je een gezellige plek van de vensterbank >
De kleur groen in de woonkamer: trendy en rustgevend >
Een verhuizing voorbereiden: dit kun je tijdig doen >
Geometrische vormen in het interieur: voorbeelden en inspiratie >
Dit is onmisbaar in je thuiskantoor >
Zo maak je een wit interieur gezellig >
Moderne keukens: verschillende voorbeelden >
Banken in verschillende kleuren: doe hier inspiratie op >
Plaatjes kijken: dit zijn de mooiste babykamers >
Een rode bank in de woonkamer: opvallend en speels >
Kleurrijk beddengoed: tips en inspiratie >
Een PVC vloer in de badkamer: kan dat? >
Een serre inrichten: zo doe je dat! >
Koper in de keuken: voorbeelden en inspiratie >
4 tips om je screens weer op te knappen >

Terug naar overzicht >>