arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

De badkamer is toch al snel een plek in huis die we vergeten, als het aankomt op een leuke inrichting. En dat is zonde! Je bent hier immers dagelijks te vinden. Sterker nog: vaak begint je dag in deze ruimte. Maak er dan ook wat moois van. En dat zit ‘m met name in de kleine dingen, zoals de badkamer accessoires. Vandaag lichten we er een aantal toe.

Mooie handdoeken

Niets staat zo slonzig als oude, stugge handdoeken in de badkamer. Dat is zo’n zonde voor de ruimte! En daar komt bij: comfortabel is een oude doek ook niet bepaald, om je steeds maar weer mee af te moeten drogen. Nietwaar?

Gun jezelf daarom een beetje luxe, en haal mooie handdoeken in huis. Dat doet al meteen een heleboel voor de ruimte! Denk bijvoorbeeld na over een mooi materiaal, de grootte van de doeken en de kleur. Ga je voor een felle tint, of houd je het juist liever basic?

Mooie handdoeken: essentieel in de badkamer

De opbergplekken

Vervolgens is het ook zaak om de accessoires in de badkamer, waaronder die handdoeken, een mooie plek te geven. Haal bijvoorbeeld stijlvolle manden in huis. Wie de boel netjes opruimt, gaat al snel voor een verzorgde look in de ruimte. En dat is belangrijk!

Hoe die opbergplekken eruit zien? Dat is helemaal aan jou. Maar denk bijvoorbeeld aan een chique houten mandje, of juist een rieten mandje. Ook hierbij is de kleur weer van belang. Zo zijn we dol op badkamer accessoires in het zwart, maar ook een vrolijkere tint staat juist goed!

Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

Dispensers voor zeep

Natuurlijk: je kunt zeep en shampoo in de badkamer in de originele verpakking laten zitten. Maar zeg nu zelf, echt mooi ziet dit er niet uit. Haal daarom een badkamer accessoires set in huis, bestaande uit stijlvolle dispensers. Zet ze bij de wastafel, of in de douchecabine.

Deze dispensers zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Zo zijn er rvs badkamer accessoires, maar kun je ook hier gaan voor een houten look. Of kies juist voor bijvoorbeeld marmer. Het is helemaal aan jou!

Mooie en unieke dispensers voor zeep in de badkamer

De details maken het af

Ten slotte is het een idee om details in de kamer te plaatsen. Deze dienen niet per se een praktisch nut, maar zijn er vooral voor de sfeer. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen: een prachtige toevoeging aan de badkamer. Zeker als je een bad hebt, en daarin bent gekropen!

Maar er is meer mogelijk. Zo zijn we dol op geurkaarsen in de badkamer: die zijn wat ons betreft onmisbaar. Zo komt je iedere morgen weer een frisse geur tegemoet zodra je de kamer binnenstapt. Dat is pas een goed begin van de dag!

Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer

Reageer

Lees ook:

De unieke kenmerken van een Engelse badkamer >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Praktische tips voor het renoveren van je badkamer >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Hoe je de beste douchewanden & douchedeuren uitkiest >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Hoe kies je de juiste wastafel voor in jouw badkamer? >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Inspiratie voor een luxe badkamer >

Terug naar overzicht >>