arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » De mooiste tafellampen voor het interieur
Stijlvol: de moderne tafellamp in huis

De mooiste tafellampen voor het interieur

Aan het plafond, op de vloer, aan de muur: op verschillende plekken in je woning kom je lampen tegen. Nuttig, natuurlijk! Maar dat niet alleen: lampen kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. Zeker als je bepaalde sierlampen in huis haalt! Daarom lichten we in deze blog de tafellamp uit: ontdek de mooiste tafellampen voor in je woning.

De moderne tafellamp

Onze favoriet van het moment is toch wel de moderne tafellamp. Deze heeft een industriële uitstraling en een eigentijds design. Kijk maar eens op het beeld hieronder: met het hout en de lampenbol zonder kap, sluit deze lamp voor op tafel helemaal aan op de laatste trends.

Een opvallend design mag best – zo maak je er een uniek item van in huis. Of je ‘m nu op de eettafel, de bijzettafel of het bureau plaatst: dit zorgt voor een prachtig beeld. Een waar feest, zo’n lamp op tafel!

Stijlvol: de moderne tafellamp in huis

De tafellamp met een print

Niet alleen de moderne tafellamp is er eentje die opvalt, er zijn natuurlijk nog meer varianten te vinden. Zo zijn er mooie tafellampen voor ieder interieur! Je kunt ook gaan voor een tafellamp met een print erop – ook die wordt zeker gezien.

Aan wat voor print je kunt denken? Dat is natuurlijk aan jou! Zo zijn er geometrische prints te vinden, maar kun je ook gaan voor een subtielere variant met bijvoorbeeld kleuroverlopen of zachte strepen. Ook de kleurkeuze is hierbij van belang: ga je voor contrasten of juist voor eenzelfde, subtiele tint? Aan jou de eer.

De mooiste tafellampen voor het interieur

De klassieke tafellamp

Waar we het hierboven al over de moderne tafellamp hadden, zijn we ook nog altijd fan van de klassieke tafellamp. Ook al gaat deze alweer jarenlang mee! Zeker als het gaat om de grote tafellamp, zit je hiermee gewoon altijd goed.

We hebben het hierbij over de lamp op tafel met een klassiek ontwerp. Kijk maar eens op het beeld hieronder, dan is meteen duidelijk wat we bedoelen. Deze lamp zie je waarschijnlijk regelmatig voorbij komen – en dat is niet zonder reden. Kies ‘m uit in je favoriete kleur, en genieten maar!

Altijd goed op tafel: de klassieke lamp

Verschillende materialen bij elkaar

We sluiten de blog af met weer een opvallende variant van de tafellamp, namelijk: de lamp die bestaat uit verschillende materialen. Hier wordt vandaag de dag flink mee geëxperimenteerd door lampenmakers! En zo kun jij een lamp in huis halen die helemaal aan je wensen voldoet en die ook nog eens karakter laat zien.

Zo zien we hieronder hout in combinatie met een lampenbol – ziet dat er niet uniek uit? Hiermee haal je eigenlijk een waar kunstwerkje in huis. Die lamp hoeft namelijk echt niet alleen een praktisch doel te dienen, maar mag net zo goed in huis staan om te bewonderen.

De mooiste tafellampen voor het interieur


Reageer

Lees ook:

Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
4 tips voor een kleine badkamer >
Inspiratie voor meer ledverlichting in het interieur >
8 tips om je wasmachine fris te houden >
Schimmel voorkomen in de badkamer? 5 handige tips! >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Een verbouwing goed voorbereiden: zó pak je het slim aan >
6 handige tips voor een soepele verhuisdag zonder stress! >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Durf jij het aan? Inspiratie: 6x keukens met een gewaagde kleur >
Een vintage look in huis: welke spullen zijn echte eyecatchers? >
Inspiratie: de leukste kerstdecoratie in én rondom je hele woning >
Een lange woonkamer? 5 tips voor de inrichting! >
Welke stijl geef jij jouw badkamer? >
Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store! >

Terug naar overzicht >>