arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » De mooiste bureaustoelen: kijk mee

De mooiste bureaustoelen: kijk mee

Ze zitten vaak heerlijk, maar zijn nu niet echt het fraaiste onderdeel van een interieur: bureaustoelen. Zeker als je werkt in een thuiskantoor, is het begrijpelijk dat je liever een mooiere stoel in huis wilt halen dan hoe we de basic bureaustoel kennen. Gelukkig zijn hier verschillende opties voor! Kijk mee en ontdek.

De kuipstoel

De kuipstoel is wat ons betreft een prachtige vervanger van de klassieke bureaustoel. En hoewel je het op het eerste gezicht misschien niet zou zeggen, zit deze stoel heerlijk! Hier kun je urenlang in wegkruipen, zonder enig ongemak. En zeg nu zelf: stijlvol ziet ‘ie er ook nog eens uit, nietwaar?

De kuipstoel is er in alle kleuren van de regenboog te vinden – nog een groot voordeel aan deze stoel. Zo kun je ‘m helemaal laten aansluiten op de rest van je werkomgeving. Ga je voor een opvallende kleur, of houd je het juist liever basic? En zo zijn er nog wat zaken om bij stil te staan: ga je bijvoorbeeld voor een stoel met of zonder armleuningen?

Prachtig en modern: de kuipstoel achter het bureau

De luxe bureaustoel

Dit idee staat misschien nog wel het dichtstbij de klassieke bureaustoel. We noemen het dan ook maar even: de bureaustoel 2.0. Als je op onderstaand beeld kijkt, begrijp je misschien wat we bedoelen: het gaat om een bureaustoel in een luxe look. Wat een plaatje!

Hier wil je toch gewoon meteen in wegkruipen? Deze stoel stráált namelijk comfort uit. En daar zijn we dol op! Het leer en de mooie afwerking maken dat deze stoel tegelijkertijd een stijlvolle look kent – iets wat toch best uniek is in de wereld van de bureaustoelen.

Gun jezelf wat luxe: de luxe bureaustoel

Een houten stoel

Een ander stijlvol materiaal als het op stoelen aankomt? Dat is toch wel hout! Hout kan altijd en past bij iedere ruimte. Hoewel je hierbij misschien wat langer moet zoeken naar een variant die echt comfortabel is, is dit de overweging zeker waard.

Daar komt nog eens bij: op een houten stoel is de kans groot dat je actiever zit. En dat is dan weer bevorderlijk voor je werkprestaties! Is de ondergrond op een gegeven moment toch wat te hard? Dan kun je er mogelijk voor kiezen om het hout af te wisselen met een andere stoel – zo zit je tevens niet steeds in dezelfde houding.

De mooiste bureaustoelen: kijk mee

Accessoires voor je bureaustoel

Niet alleen de stoel zelf, maar net zo goed de accessoires zijn belangrijk voor de look en het comfort. Zo is het natuurlijk altijd een idee om voor een kussentje op de stoel te gaan – dat maakt het zitvlak zachter. En het ziet er ook nog eens gezellig uit!

Maar er is meer om aan te denken. Zo is het bij sommige stoelen een optie om voor unieke armleuningen te gaan, wat betreft het design – om maar een voorbeeld te noemen. Zo maak je jouw stoel helemaal passend bij jou.

Accessoires voor de bureaustoel

Reageer

Lees ook:

Pasteltinten in de slaapkamer: voorbeelden en inspiratie >
Een print op de muur: ga voor opvallend behang >
Deze accessoires mag je niet missen in de badkamer >
Welke kleur voor jouw kozijn? >
Dit zijn de mooiste vloerkleden van het moment >
Tips om een scheiding in de woonkamer te creëren >
Met deze tips laat je jouw kamerplanten groot groeien >
Mooie ideeën voor feestversiering in het interieur >
Groen in de slaapkamer: bekijk de mooiste voorbeelden >
Vind de perfecte bank voor jouw interieur: van hoekbank tot eetkamerbank >
Zo maak je jouw badkamer luxe >
8 stoere plafonnières voor een industrieel interieur >
Stijlvolle manieren om wc-papier op te bergen >
Roze in de woonkamer: hoe verwerk je deze kleur? >
Slapen onder een sterrenhemel: het heelal-thema in de slaapkamer >

Terug naar overzicht >>