arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » De dierenprint in het interieur: verschillende voorbeelden

De dierenprint in het interieur: verschillende voorbeelden

Ben je op zoek naar een unieke print in je interieur? Je denkt misschien aan stippen of strepen – om maar wat te noemen. Zoek niet langer verder! Kies voor een dierenprint in het interieur. De patronen van dierenvachten zijn prachtig in het interieur! En daarbij hebben we het natuurlijk niet over échte vachten, maar over namaak. Lees mee voor meer inspiratie.

Dierenprint op de meubels

Waar we momenteel het meest fan van zijn wat betreft een dierenprint interieur? Dierenprints op meubelstukken! Daarmee zet je echt in op een opvallende look in huis: perfect als je daarnaar op zoek bent! Durf hiermee heus uit te pakken: het is jouw woning, je mag doen wat je wilt. Maak het lekker wild.

Ga bijvoorbeeld voor eetkamerstoelen in een dierenprint. Het gaat hierbij om de bekleding van de stoel – in combinatie met houten stoelpoten. Je kunt dit bijvoorbeeld laten maken bij een stoffeerder, als je het in de winkel niet kunt vinden. Haal een mooie stoel in huis met een andere stof erop, en maak deze stoelen vervolgens tot jouw unieke variant.

De dierenprint in het interieur: verschillende voorbeelden

Kunst met dierenprint

Een ander prachtig idee: ga voor kunst met een dierenprint. Denk aan schilderijen of beelden in huis. Het is misschien niet de eerste optie waar je voor zou gaan, maar ook hier geldt weer: durf zo’n keuze eens te maken. Je bent daarmee namelijk een heuse trendsetter!

Wat betreft bijvoorbeeld zo’n schilderij met dierenprint in huis geldt: je kunt het zo groot maken als je zelf wilt. En dat maakt het dan ook zo leuk! Ga je voor een klein detail op bijvoorbeeld de slaapkamer, of ga je juist voor een enorm stuk boven de bank in de woonkamer? Om maar wat voorbeelden te noemen. En die keuze, die ligt helemaal bij jou. Yes!

Wauw: pak uit met de dierenprint in het interieur!

Dierenprint aan de muur

Wie het liefst nog een stapje verder gaat, kan kiezen voor een dierenprint aan de muur. Wat we daarmee bedoelen? Dat je een behang uitkiest in een dierenprint – denk aan tijger of zebra – en hier de hele muur mee bedekt. Wauw! Dát zorgt pas voor een unieke look met een dierenprint thuis.

Denk van tevoren goed na over de ruimte waar je dit zou willen doen. Ga je bijvoorbeeld voor de woonkamer, lekker in het zicht? Of pak je juist liever uit met een dierenprint in de slaapkamer? Een andere vraag: ga je voor alle muren in de ruimte in dierenprint, of één van de muren? En als je er eenmaal uit bent – behangen maar!


Reageer

Lees ook:

Een slaapkamer om in te dromen >
Heeft je kamer nog een goede eetkamerset nodig? >
Met deze 3 tips verander je jouw slaapkamer in een luxe hotelkamer >
Slaap jij wel goed? >
Hoe verander ik mijn woonkamer in een indoor jungle? >
De woonkamer upgraden: hoe zorg je hier voor een luxere uitstraling? >
Kwalitatief beddengoed kopen: waar moet je rekening mee houden? >
Perfecte spiegel voor de badkamer kiezen: waar let je allemaal op? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Je planten afstoffen? Dít is waarom je dat moet doen! >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Comfortabele woonkamer inrichten: 5 slimme tips >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >

Terug naar overzicht >>