arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woontrends » Accessoires in goud in huis: voorbeelden en inspiratie

Accessoires in goud in huis: voorbeelden en inspiratie

Wil je je interieur wat luxueuzer maken? Yes, zo zien we het graag! Gun jezelf die luxe. Zo kun je uiteindelijk alleen maar meer van je woning genieten – en dat is heel wat waard. En daar komt bij dat goud momenteel een trendkleur is: extra reden dus om hiervoor te kiezen. In deze blog geven we verschillende voorbeelden van gouden accessoires in huis – kijk mee.

Een bijzettafeltje

Bijzettafels zijn in ieder interieur wel te vinden. Naast de bank bijvoorbeeld, of in de keuken als extra opslagruimte. En ook het nachtkastje in de slaapkamer zien we als een soort bijzettafel. Genoeg voorbeelden dus! En hoewel we het bijzettafeltje meestal in hout voorbij zien komen, is het juist ook prachtig om voor een stalen look te gaan.

En de kleur van dat staal? Precies: goud! Kijk maar eens op onderstaand beeld, dan begrijp je meteen wat we bedoelen. Is het geen plaatje? Een heel eenvoudige manier om een gevoel van luxe aan je interieur toe te voegen. Let ook op hoe mooi de gouden woonaccessoires in huis gecombineerd worden met de andere kleuren. Voor een stijlvolle look!

Accessoires in goud in huis: voorbeelden en inspiratie

Gouden items op tafel

Om nog maar even bij die bijzettafel te blijven hangen: je kunt ook goudkleurige woonaccessoires in huis halen die je hierop plaatst. Of die bijzettafel dan zelf ook goudkleurig is of juist niet: dat is aan jou. En natuurlijk kunnen deze gouden accessoires in je interieur ook op bijvoorbeeld de eettafel of het tv-meubel staan! Alles is mogelijk.

Aan welke items we in dit geval denken? Op onderstaand beeld zie je weer een voorbeeld: het kan bijvoorbeeld gaan om fraaie kandelaars. Maar ook kunstobjecten staan hier prachtig. Of wat dacht je van een vaas of bloempot? Een kleine klok in een gouden kleur is ook een idee. Of neem een souvenir van een reis mee in een gouden kleur. Om maar eens wat voorbeelden te noemen.

Mooi: gouden details op de bijzettafel

Goudkleurige accessoires in huis: de werkkamer

Ten slotte tippen we gouden bureau accessoires – prachtig als je vaak thuiswerkt. Want waar dat thuiskantoor vaak maar een saai ingerichte ruimte is, kun je daar juist veel meer mee! Zo maak je niet alleen een feestje van gouden accessoires in de woonkamer, maar net zo goed in je kantoortje.

Kijk maar eens op het beeld hieronder: dat ziet er toch fraai uit? Het is eigenlijk maar een klein detail dat je toevoegt aan je woning, gouden accessoires, maar het effect is groot. Het pennenbakje, een etui of schilderijtjes aan de muur: geef ze een gouden look.

Gouden accessoires op het bureau: een plaatje

Reageer

Lees ook:

Het belang van investeren in een kwalitatieve boxspring >
5 tips voor het personaliseren van je slaapkamer >
Vintage verlichting: breng sfeer en karakter in je interieur >
Deze 5 woonaccessoires moet je in huis hebben! >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Vloerkleed trends voor 2023: Welke stijlen en patronen zijn nu in? >
Het kiezen van een mooie bank >
Dit zijn de 4 nieuwste woontrends van het jaar >
Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamerspiegels? >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >
Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Optimaal gebruikmaken van je kleine slaapkamer >
Interieurstijlen voor de eetkamer >

Terug naar overzicht >>