arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Stijlvol » Stijlvol wonen met Maison la Plume

Stijlvol wonen met Maison la Plume

Mensen die van super modern design of van heel erg klassiek houden, zullen hier misschien niet zo snel slagen. Maar liefhebbers van eigentijds, modern, landelijk, sfeervol en mooi wonen, zijn hier aan het juiste adres.” Willem en Jenny werken op veel fronten samen. Hij is de creatieveling en verantwoordelijk voor de inrichting van alle stijlkamers. “Jenny is de meest zakelijke en goed met cijfers. Een perfecte match vinden we zelf.”

Jongensdroom

“We houden erg van mooie interieurs. Onze ouders runden vroeger een interieurwinkel, dus het zit ook in onze genen.” En Willem liep op zestienjarige leeftijd stage bij een woonwinkel. “Regelmatig bedacht ik wat voor bijzonders ik er van kon maken.” Het duurde nog zo’n vijftien jaar voordat deze jongensdroom uitkwam. Toen kwam het perfecte pand op hun pad en besloten ze de stap te wagen.

Bijzondere decoraties

Terwijl we rondkijken zien we stijlkamers waar we zo in willen wonen! “Veel mensen weten wel wat ze mooi vinden, maar vinden het lastig om er thuis een compleet plaatje van te maken. Dus dat doen wij hier.” Klanten komen regelmatig langs om inspiratie op te doen. “Een kopje koffie drinken en lekker rondneuzen. We verkopen meubels, stoffen en verlichting, bedden, kalkverven, heel veel leuke kussens en een lijn zeer exclusieve home fragances. Dus ook voor de finishing touch van je huis ben je hier aan het juiste adres.”

Passie voor stoffen

We drinken lekker cappuccino in de allesbehalve stoffige ‘stoffenhoek’. Naast een prachtige collectie stofstalen voor meubels en gordijnen, liggen hier ook bijzondere karpetten en in het oog springende behangboeken. “Ik heb iets met stoffen,” vertelt Willem. “Wanneer we stoffen in gaan kopen, word ik altijd heel erg hebberig! Mijn eigen appartement is eigenlijk helemaal af, ik verander of schuif niet veel, maar ik neem wel vaak nieuwe kussens mee naar huis. Met mooie prints of in het oog springende kleuren.”

Met of zonder pegels

Het leukste aspect van hun winkel? “De enthousiaste reacties van onze klanten. Laatst twijfelde een echtpaar over een lamp. Zou die niet te opvallend zijn, met al die pegels? Ik heb hem een weekend op zicht meegegeven, konden ze hem uitproberen mét en zonder pegels. Op maandag kregen we een heel enthousiast berichtje met foto’s. De lamp stond prachtig, ze hielden hem, inclusief pegels!”

Meer informatie:

MAISON LA PLUME, Fahrenheitstraat 1,?7461 JA  Rijssen. T 0548 – 51 55 15?F 0548 – 514079, info@maisonlaplume.nl, www.maisonlaplume.nl


Reageer

Lees ook:

Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Geef jouw eetkamer meer sfeer en karakter >
Kunststof in je interieur: onderhoudsvriendelijk én trendy >
De leukste fotowand ideeën >
Zo ga je voor een zachte en elegante look in de badkamer >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
6x Inspiratie voor een moody en donkere badkamer >
Tips voor tijdloze en frisse badkamer >
7 tips voor een romantische tuin >
De houten eettafel: 7 prachtige voorbeelden >
Plaatjes kijken: 7 prachtige vloerkleden >
Maak van jouw tuin een extra woonkamer >
Een bohemian tuinhoek inrichten: 6x tips en inspiratie >

Terug naar overzicht >>