Home > Woonstijl > Modern > Woontrend Black Out
 

Woontrend Black Out

 

De sfeer van de woonmodetrend Black Out is mysterieus, met zwart als basis. De kleuren paars, bloedrood en metallics versterken deze sfeer. Het geheimzinnige interieur straalt luxe uit door het gebruik van stoffen als bont, satijn en leer.

Modekleur zwart

Zwart is tegenwoordig een echte modekleur, het speelt niet alleen in de basis van vloeren en wanden, maar ook in accessoires en meubilair de hoofdrol. Een matzwarte wand wordt veel gecombineerd met een zwart vloerkleed of een zwarte vloer. In combinatie met bloedrood, legergroen, paars, marineblauw, wit en metallic doorbreek je het donkere interieur.

Klassieke vormen

Naast de kleuren zijn de vormen en materialen in deze woonmodetrend grillig, kunstzinnig of klassiek van vorm. Zwart gekleurde materialen zoals metaal en hout worden veel in de basis gebruikt. Daarnaast komen zwartgekleurde stoffen als satijn, leer en bont voor in deze trend.

Heb je een licht huis maar wil je Black Out in je huis integreren? Met zwarte accessoires als kussens, vazen, vloerkleden en waxinelichthouders krijgt jouw interieur al snel de uitstraling van deze woontrend.

www.perscentrumwonen.nl

Black-Out
 
 
 
zwart
 
 
 
Woontrend zwart
 
 
 
Black-Out
 
 
 
woontrend zwart
 
 
 
Zwart in interieur
 
 
 
groen
 
 
 
Reageer