Home > Woonstijl > Modern > Nieuwe producten in de Gispen Home Collectie
 

Nieuwe producten in de Gispen Home Collectie

 

Gispen presenteert 2 nieuwe producten in de Home Collectie, beide ontworpen door de Nederlandse designer Peter van de Water.

Zwarte salontafel

Bendit is een luxe, vierkante salontafel. De tafel is voorzien van twee bladen, bekleed met Linoleum Desktop, waardoor een zacht, warm en natuurlijk aanvoelend oppervlak ontstaat. Het onderste blad biedt bergruimte voor afstandsbedieningen, TV-gids, dvd’s, tijdschriften en boeken. De bladen worden gedragen door 4 gelijkvormige metalen profielen.

Bendit is alleen leverbaar in matzwart.
Materiaal: staal en mdf met linoleum
Afmetingen: B 90 x D 90 x 30 cm
Prijs: € 1.390,-

Hanglamp

Cover is een lange, smalle hanglamp voor boven een dressoir, keukenblad, tafel of bureau. De lamp is voorzien een witte reflector en de kap is verkrijgbaar in diverse afwerkingen. De kap is asymmetrische gevouwen waardoor de witte reflector deels zichtbaar is. Door de instelbare staalkabels kan Cover op elke gewenste hoogte hangen (max. 250 centimeter). De lamp wordt geleverd met een ophangsysteem en plafondbevestigingen.

Kleuren:

Geanodiseerd aluminium, Hoogglans koper, Mat zwart, Verchroomd
Materiaal: staal, aluminium
Afmetingen: B 98 x D 8,5 x H 3 cm
Vanaf € 275,-

De ontwerper

Peter van de Water studeerde in 1994 af aan de kunstacademie St. Joost te Breda in de richting architectonische vormgeving. In 1999 startte hij zijn eigen ontwerpbureau onder de naam Internal affairs, een studio die zich bezighoudt met het ontwerpen van interieurs en meubels.

Gispen Bendit_4
 
 
 
Gispen Cover_4
 
 
 
Gispen Cover_2
 
 
 
Gispen Cover_3
 
 
 
Gispen Cover_1
 
 
 
Gispen Bendit_3
 
 
 
Gispen Bendit_2
 
 
 
Gispen Bendit_1
 
 
 
Reageer