Home > Woonstijl > Modern > Moderne verlichting bij Light Depot
 

Moderne verlichting bij Light Depot

 

Light Depot, de grootste verlichting outlet van Europa heeft een nieuwe factory outlet geopend in Apeldoorn. Op zoek naar een mooie lamp voor in of om uw huis? Op 2.000m² wordt een verrassend aanbod voor binnen én buiten gepresenteerd.

De collecties wisselen continu. Waardoor elk bezoek aan Light depot een nieuw en spannend avontuur is. Vanzelfsprekend is er een breed scala aan keuzemogelijkheden wat betreft vorm, maat en kleur. Uniek design voor een betaalbare prijs.

Lichtinspiratie

Verlichting is bepalend voor de sfeer in uw huis. Een kamer kan nog zo perfect zijn ingericht maar zonder verlichting blijft het een koude bedoeling. Dagelijks worden nieuwe artikelen volgens de laatste trends toegevoegd en gepresenteerd bij Light depot. Vragen? Een enthousiaste team helpt u graag bij het vinden van de lamp die bij u past en adviseert u bij het kiezen van de juiste lichtbron. Bent u bijvoorbeeld uw tuin voorjaars klaar aan het maken? Vergeet de buitenverlichting niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Buitenverlichting is niet alleen praktisch, het is ook veilig en het brengt vooral veel sfeer op uw terras, border of tuinpad.

Snel, goedkoop en compleet

Voor alle benodigdheden om uw lamp aan te kunnen sluiten bent u bij Light depot aan het goede adres. U koopt dus niet alleen uw lamp, maar u heeft direct keuze uit verschillende soorten lichtbronnen, verlengsnoeren en stekkerdozen.

www.lightdepot.nl

Diamond hanglamp
 
 
 
D801165-21 Sarah zwart
 
 
 
DSC_1072
 
 
 
Tafellamp Hart grijs 8715582951115
 
 
 
HANGLAMP FACTORY SHINE CHROOM
 
 
 
D801165-20 Sarah wit
 
 
 
Tafellamp Hart wit 8715582951108
 
 
 
Tafellamp Hart grijs 8715582951115
 
 
 
Sfeerimpressie
 
 
 
HANGLAMP FACTORY SHINE CHROOM
 
 
 
fort white
 
 
 
Fort Grey
 
 
 
D801165-20 Sarah wit
 
 
 
Reageer