Home > Woonstijl > Modern > Meer dan een vloer
 

Meer dan een vloer

 

Met parket van Bruynzeel haal je een vloer voor het leven in huis. Parketvloeren van Bruynzeel blinken niet alleen uit in uitstraling maar ook in techniek. Meer weten? Neem een kijkje op de website voor een gratis parketboek.

“Meer dan een vloer” betekent: ontzorgen, een onderhoudscontract, eigen Bruynzeel parketteurs, een gezondheidscertificaat en geen vooruitbetaling.

Het verschil tussen parket en planken

Een echte parketvloer is eenvoudig te herkennen. Al is het alleen maar aan de grondstof: hout. Toch is een houten vloer niet altijd hetzelfde als een parketvloer. Iedereen kan met een partij planken een houten vloer leggen.

Hoge eisen aan parket

Een parketvloer moet aan veel eisen voldoen. Hij mag niet krimpen of uitzetten bij temperatuurverschillen. Hij moet strak en egaal liggen en slijtvast zijn. Er mogen geen scheurtjes in de planken zitten en het hout mag niet splinteren, enzovoort. Voldoet een vloer aan al die eisen, dan is het een prachtige parketvloer van duurzaam natuurlijk materiaal: hout.

Kant en klaar gelegd

Ken je Monta -parket? Monta-parket is exclusief verkrijgbaar bij Bruynzeel Parket. De vloerdelen van een Monta-parketvloer worden in de fabriek al geschuurd en gelakt. De houten parketvloer kan dus kant en klaar gelegd worden. Het leggen van een parketvloer van Monta-parket duurt ongeveer 1 dag. Daarna is de parketvloer meteen klaar voor gebruik.

Bruynzeel Parket geeft je ook interieuradvies en regelt de complete begeleiding met betrekking tot de installatie van je parketvloer, eventueel met vloerverwarming. Na installatie is de parketvloer meteen gebruiksklaar. Ook voor renovatie, egalisatie, reparatie en uitbreiding van je parketvloer kun je naar Bruynzeel Parket.

Meer weten?
Kijk op www.Bruynzeelparket.nl

Afbeelding2
 
 
 
Afbeelding3
 
 
 
Afbeelding1
 
 
 
Reageer