arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Modern » Meer dan een vloer

Meer dan een vloer

“Meer dan een vloer” betekent: ontzorgen, een onderhoudscontract, eigen Bruynzeel parketteurs, een gezondheidscertificaat en geen vooruitbetaling.

Het verschil tussen parket en planken

Een echte parketvloer is eenvoudig te herkennen. Al is het alleen maar aan de grondstof: hout. Toch is een houten vloer niet altijd hetzelfde als een parketvloer. Iedereen kan met een partij planken een houten vloer leggen.

Hoge eisen aan parket

Een parketvloer moet aan veel eisen voldoen. Hij mag niet krimpen of uitzetten bij temperatuurverschillen. Hij moet strak en egaal liggen en slijtvast zijn. Er mogen geen scheurtjes in de planken zitten en het hout mag niet splinteren, enzovoort. Voldoet een vloer aan al die eisen, dan is het een prachtige parketvloer van duurzaam natuurlijk materiaal: hout.

Kant en klaar gelegd

Ken je Monta -parket? Monta-parket is exclusief verkrijgbaar bij Bruynzeel Parket. De vloerdelen van een Monta-parketvloer worden in de fabriek al geschuurd en gelakt. De houten parketvloer kan dus kant en klaar gelegd worden. Het leggen van een parketvloer van Monta-parket duurt ongeveer 1 dag. Daarna is de parketvloer meteen klaar voor gebruik.

Bruynzeel Parket geeft je ook interieuradvies en regelt de complete begeleiding met betrekking tot de installatie van je parketvloer, eventueel met vloerverwarming. Na installatie is de parketvloer meteen gebruiksklaar. Ook voor renovatie, egalisatie, reparatie en uitbreiding van je parketvloer kun je naar Bruynzeel Parket.

Meer weten?

Kijk op www.Bruynzeelparket.nl


Reageer

Lees ook:

Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren >
Kunststof in je interieur: onderhoudsvriendelijk én trendy >
De leukste fotowand ideeën >
Zo ga je voor een zachte en elegante look in de badkamer >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store! >
6x Inspiratie voor een moody en donkere badkamer >
Wat kun je met washi tape in je interieur? 6 leuke ideeën! >
Tips voor tijdloze en frisse badkamer >
De houten eettafel: 7 prachtige voorbeelden >
Dit zijn de mooiste vloeren in de keuken >

Terug naar overzicht >>