Home > Woonstijl > Modern > Design webshop
 

Design webshop

 

Van oorsprong is Beyer Interieur begonnen als leverancier van kasten en wanden van het merk The Doors. Tegenwoordig is het een prachtige woonwinkel met webshop. Woonstijl tipt de nieuwe producten van Beyer Interieur regelmatig in haar magazine.

Sinds een aantal jaren zit Beyer Interieur met de showroom in de binnenstad van Harderwijk. Naast de kastenwanden van The Doors werd de collectie uitgebreid en bieden zij nu ook een ruime collectie overige meubelen aan zoals wandmeubels, dressoirs, banken, stoelen, eettafels en verlichting.

Naast de veelal Italiaanse en Scandinavische merken draait hun eigen meubelmakerij volle toeren zodat ze zoveel mogelijk op maat kunnen aanbieden.

Interieur advies

Beyer Interieur geeft ook interieur advies.
“Vaak zijn er met kleine aanpassing al grote veranderingen teweeg te brengen maar ook complete inrichtingen worden door ons verzorgt”, vertelt eigenaar Ruud Beyer. Naast het advies dat in de winkel aan mensen wordt gegeven komen we ook vaak bij mensen thuis om te kijken naar de mogelijkheden.”

“In onze winkel zijn tevens veel woonaccessoires en cadeau-artikelen te vinden. Veel van deze artikelen worden u aangeboden op de web shop www.bijbeyer.nl. In de web shop kunt u handig design shoppen en ontdekt u mooie bekende merken als onder meer Alessi, Bodum, Blomus, Ferm, It’s about Romi, Kartell, Koziol, Panton en Magis.

Bijbeyer 2
 
 
 
Bijbeyer 6
 
 
 
bijbeyer 5
 
 
 
bijbeyer 4
 
 
 
Bijbeyer 3
 
 
 
BijBeyer1
 
 
 
Bijbeyer 7
 
 
 
Reageer