arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Modern » Design webshop

Design webshop

Van oorsprong is Beyer Interieur begonnen als leverancier van kasten en wanden van het merk The Doors. Tegenwoordig is het een prachtige woonwinkel met webshop. Woonstijl tipt de nieuwe producten van Beyer Interieur regelmatig in haar magazine.

Sinds een aantal jaren zit Beyer Interieur met de showroom in de binnenstad van Harderwijk. Naast de kastenwanden van The Doors werd de collectie uitgebreid en bieden zij nu ook een ruime collectie overige meubelen aan zoals wandmeubels, dressoirs, banken, stoelen, eettafels en verlichting.

Naast de veelal Italiaanse en Scandinavische merken draait hun eigen meubelmakerij volle toeren zodat ze zoveel mogelijk op maat kunnen aanbieden.

Interieur advies

Beyer Interieur geeft ook interieur advies.

“Vaak zijn er met kleine aanpassing al grote veranderingen teweeg te brengen maar ook complete inrichtingen worden door ons verzorgt”, vertelt eigenaar Ruud Beyer. Naast het advies dat in de winkel aan mensen wordt gegeven komen we ook vaak bij mensen thuis om te kijken naar de mogelijkheden.”

“In onze winkel zijn tevens veel woonaccessoires en cadeau-artikelen te vinden. Veel van deze artikelen worden u aangeboden op de web shop www.bijbeyer.nl. In de web shop kunt u handig design shoppen en ontdekt u mooie bekende merken als onder meer Alessi, Bodum, Blomus, Ferm, It’s about Romi, Kartell, Koziol, Panton en Magis.

Reageer

Lees ook:

Grote planten in huis: voorbeelden en inspiratie >
Kurk in het interieur: voorbeelden en inspiratie >
Opvallende dekbedovertrekken voor een tropische slaapkamer >
Je badkamer inrichten en pimpen met een klein budget >
Moderne gietvloer: alle voordelen op een rij >
De eettafel in het midden van de kamer: ontdek de voordelen >
De voordelen van een vloerkleed in je interieur >
Tips voor een fraai toilet >
Inspiratie en ideeën voor een moderne badkamer >
Inspiratie voor een haard in je interieur >
Zo maak je de woonkamer knus en gezellig >
Geef je badkamer een luxe uitstraling: 6 tips >
Welke binnendeur past het beste bij jouw interieur? >
De leukste tuinmeubelen van 2019 >
Interieur tips voor een betere nachtrust >

Terug naar overzicht >>