arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Modern » De drie zussen van House of Mayflower

De drie zussen van House of Mayflower

House of Mayflower met aan het roer de drie zussen Anouska (38), Esmeralda (36) en Jessica (34). Van drie kapiteins op één schip is geen sprake.

Drie zussen in één bedrijf dat moet toch wel eens gekibbel opleveren?

“Nee, juist helemaal niet,” antwoord Anouska. We kennen elkaar door en door en weten eigenlijk niet beter. Onze ouders zijn deze zaak zo’n twintig jaar geleden begonnen en als jonge meiden waren wij al nauw bij het bedrijf betrokken. Het was niet meer dan normaal dat wij in de zaak gingen. We wilden niet anders. Doordat we allemaal binnen het bedrijf ons eigen ding doen, zitten we elkaar ook niet in de weg. Jessica is de creatiefste en doet de inkoop, styling van de winkel en ontwerpt onze eigen collecties. Esmeralda is verantwoordelijk voor de administratie en personeelszaken. Ik verzorgt de PR en marketingactiviteiten. We vullen elkaar goed aan,” vertelt Anouska. “Jessica is bijvoorbeeld niet van de computers en is veel liever in de showroom of bij mensen thuis aan het inrichten en stylen. Esmeralda en ik werken weer georganiseerder en zorgen bijvoorbeeld voor goede financiële afspraken en een up to date website. Maar we doen alles in overleg hoor!”

Zijn privé en zakelijk gescheiden?

“We hebben alle drie een gezin met kleine kinderen en vliegen regelmatig van school naar huis via de zaak en dan weer terug. We werken allemaal parttime dus soms lukt het niet om doordeweeks op kantoor te overleggen. Dan doen we dat een uurtje op zaterdag bij één van ons thuis. Dat vinden we alleen maar leuk. Privé en zakelijk lopen zo in elkaar over. Het is een echt familiebedrijf want inmiddels stuurt mijn man het magazijn aan en doet mijn vader de boekhouding. We gaan goed met elkaar om. We gaan elk jaar met onze drie gezinnen en onze ouders op vakantie. Dat zegt genoeg.”

Het leukste?

“We houden alle drie van de diversiteit in ons werk. We zijn geen drie kapiteins op één schip maar springen in waar nodig. We zijn alle drie niet te beroerd om de WC schoon te maken. Geen probleem. Dat hoort er ook bij!”

Eigen collectie?

“Voor onze eigen collectie doen we inspiratie op tijdens netwerkevenementen en presentaties in showrooms. We ontwerpen alle meubels zelf en laten ze op Nederlandse bodem maken. Een puur Nederlands product dus. En alles op maat! Vooral de Sam serie en Enjoy serie lopen erg goed. We zijn daar heel trots op.

Hebben jullie nog een woontip voor onze lezers?

Wij zeggen altijd. Hou de basis naturel. Met kleurrijke accessoires geeft u uw huis sfeer. Bent u er klaar mee? Dan hoeft u alleen de accessoires te veranderen.

Signaleren jullie een trend in de woonwereld?

Mix & Match. We houden eigenlijk alle drie van de House of Mayflower stijl. Dat is een mix van landelijk en modern. Onze eigen huizen zijn ook in die stijl ingericht. Deze stijl past goed in de huidige trend Mix & Match; het combineren van oud en nieuw. Wij houden daar erg van. Bijvoorbeeld door oude houten krukjes naast een strakke bank te zetten. Of een moderne tafel met daarom heen verschillende oude vintage stoeltjes.


Reageer

Lees ook:

Kuipstoelen blijven dé perfecte stoelen voor aan de eettafel >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Lees onderstaande tips om een modern interieur te creëren >
Kunststof in je interieur: onderhoudsvriendelijk én trendy >
De leukste fotowand ideeën >
Zo ga je voor een zachte en elegante look in de badkamer >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Trend: blauw vloerkleed in het interieur >
Waarom kiezen voor een PVC vloer? >
Saaie lege muur in huis? Ga voor wall art met Poster Store! >
6x Inspiratie voor een moody en donkere badkamer >
Wat kun je met washi tape in je interieur? 6 leuke ideeën! >
Tips voor tijdloze en frisse badkamer >
De houten eettafel: 7 prachtige voorbeelden >
Dit zijn de mooiste vloeren in de keuken >

Terug naar overzicht >>