Home > Woonstijl > Landelijk > Zonnescherm – welke soorten zijn er?
 

Zonnescherm – welke soorten zijn er?

 

We kunnen er geen genoeg van krijgen: de zon. Toch is het fijn om af en toe in de schaduw te kunnen zitten. Daarom lees je hier alles over verschillende soorten zonneschermen.

Zonnescherm in alle soorten en maten

Terraszonweringen met een uitval zonnescherm zitten in een cassette, waardoor het doek goed wordt beschermd. Een voordeliger uitvoering is het open knikarm zonnescherm. Wanneer de zonweringen - elektrisch dan wel handmatig - worden uitgerold, komen ze strak over je terras te hangen. 

Markiezen hebben een klassieke uitstraling. Ze zijn altijd half rond met gesloten zijkanten, ideaal voor hoge smalle ramen. Markiezen zijn er in verschillende varianten. Je kan kiezen uit elektrische of handmatige bediening en de korven en kappen zijn leverbaar in hout en aluminium.

Zonnescherm screens hangen plat tegen je raam en zijn van binnen te bedienen. Screens zorgen overdag voor goed zicht naar buiten, terwijl ze inkijk naar binnen voorkomen.

Buitenjaloezieën geven je huis een strak uiterlijk. Ze houden de warmte lekker buiten en ze zijn zeer windvast. Buitenjaloezieën zijn elektrisch of met een stang te bedienen.

Lees hier meer over trends in zonneschermen

(foto's van o.a. Luxaflex)

zonnescherm serre
 
 
 
zonnescherm
 
 
 
zonnescherm gratis
 
 
 
zonnescherm goedkoop
 
 
 
shutters 1
 
 
 
serrezonwering1
 
 
 
serrezonwering2
 
 
 
Reageer