arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Landelijk » Keukens op maat

Keukens op maat

Delhaas is een jong, dynamisch bedrijf uit Bunschoten-Spakenburg, eind 2001 opgericht en in 2007 zelfstandig voortgezet door Klaas-Jeroen van Delden. Met een klein en enthousiast team richt hij elke dag vele ruimtes in. Met name keukens. Alles op maat en met passie gemaakt.

Na een oriënterend gesprek aan de keukentafel bij Delhaas met foto’s en knipsels uit woonbladen wordt een ontwerp voor u op maat gemaakt. “Ons specialisme is het ontwerpen en bouwen van exclusieve, handgemaakte keukens en meubels. Ik zeg altijd, als het maar van hout is dan maken wij het. De ambachtelijke kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid zien de mensen terug in de details,” aldus Klaas-Jeroen van Delden.

“We signalen de laatste tijd veel vraag naar woonkeukens. Grote leefbare ruimtes waar allang niet meer alleen gekookt wordt. Het wordt meer en meer een plek waar we elkaar ontmoeten en waar gezelligheid te vinden is. Wij houden daar bij het ontwerp al rekening mee. Zo maken we het liefst de woonkeuken in één stijl af. Bijvoorbeeld door de plinten, het tafelblad en eventuele kasten van hetzelfde materiaal te maken. De keuken sluit dan naadloos aan bij de rest van het huis.”

Handgemaakte keuken

“Kiest u voor een handgemaakte keuken, dan haalt u een uniek stukje ambacht in huis. Een door Delhaas handgemaakte keuken kenmerkt zich door een duurzame constructie, modern comfort en de laatste technische snufjes. Wij hanteren met name een landelijke of moderne stijl, maar gaan ook graag voor u aan de slag voor een klassieke of trendy keuken. Het is immers úw keuken!”

Kom naar de showroom en bekijk met eigen ogen de vele mogelijkheden. (op afspraak)

  • Delhaas Keuken- en Interieurbouw
  • Handelsweg 6, Bunschoten-Spakenburg
  • Tel. 033 – 299 00 49
  • info@delhaas-interieurbouw.nl

Reageer

Lees ook:

Moderne gietvloer: alle voordelen op een rij >
De voordelen van een vloerkleed in je interieur >
Inspiratie voor een haard in je interieur >
Zo maak je de woonkamer knus en gezellig >
Welke binnendeur past het beste bij jouw interieur? >
De leukste tuinmeubelen van 2019 >
De bohemian babykamer: tips en inspiratie >
Inspiratie voor originele lampenvoeten >
Deze elementen mogen niet ontbreken in een landelijke keuken >
Een schuurwoning laten bouwen: hier moet je op letten >
Houtblokken voor een haardvuur opbergen in huis: de mooiste ideeën >
Vintage items die goed passen bij een warm en winters interieur >
Rotan in huis: voorbeelden en inspiratie >
Zonnescherm – welke soorten zijn er? >
Huis en Hof brengt sfeer in huis >

Terug naar overzicht >>