arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonstijl » Klassiek » Woodstock pelletkachels

Woodstock pelletkachels

Op een mooie plek aan de Amstel, is sinds september Woodstock Pelletkachels gevestigd. Eigenaresse Nicole Maduro is zo enthousiast geraakt over haar privé aangeschafte pelletkachel dat ze besloot zich in dit systeem te verdiepen en deze kachels zelf te gaan verkopen.

Nicole: “De naam ’pelletkachel’ is afgeleid van het product waar de kachel op brandt. Pellets zijn brokjes samengeperst schoon houtafval. Hout is een CO2-neutrale brandstof. Je stookt milieuvriendelijk en de pellets branden op tot wel 94%.”

De pelletkachel wordt van bovenaf gevuld met pellets. De pelletoven regelt geheel automatisch de dosering van houtpellets waardoor er een continue verbranding ontstaat en je ruimte gelijkmatig en reukvrij wordt verwarmd. Door voortdurend de juiste verhouding zuurstof en pellets te controleren wordt een optimale verbranding verkregen en halen we het meeste rendement, 94%, uit de warmte die hierbij vrijkomt.

Het is ook mogelijk om een CV pelletkachel aan je bestaande cv installatie te koppelen. De Artel CV kachels zijn voorzien van alle toebehoren om volledig zelfstandig te functioneren. De kachel zelf geeft ook nog eens stralingswarmte af, vergelijkbaar met een houtkachel. De CV pelletkachels zijn hoogrendement kachels.

Nicole: “Met de pelletkachel bespaar je ongeveer 40 tot 50% op stookkosten. Ander groot voordeel is, dat je geen schoorsteen nodig hebt, een directe afvoer naar buiten volstaat.

Woodstock Pelletkachels, Nessersluis 1D, 3646 AC Waverveen
Tel. 06 – 39 26 93 12, www.woodstockpelletkachels.nl, contact@woodstockpelletkachels.nl

Reageer

Lees ook:

Moderne gietvloer: alle voordelen op een rij >
De voordelen van een vloerkleed in je interieur >
Inspiratie voor een haard in je interieur >
Welke binnendeur past het beste bij jouw interieur? >
Inspiratie voor originele lampenvoeten >
Ontdek de beste vintage accessoires om in huis te halen >
Geef een brocante touch aan de slaapkamer >
De klassieke woonstijl: stijlvol & elegant >
Kunst uit het kolenvuur >
Kroonluchteratelier De Rode Hoeve >
Een kroonluchter plakt u zo maar op de muur >
Sfeerproeven bij Kok Interieurs >

Terug naar overzicht >>