Home > Woonstijl > Brocante > Woonstijl op bezoek bij lief! lifestyle
 

Woonstijl op bezoek bij lief! lifestyle

 

Het vrolijke kindermerk lief! lifestyle, bekend geworden door de t-shirtjes met teksten als
lief! en stoer!, is uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor zowel kinderen als volwassenen. Woonstijl ging op bezoek bij bedenkster Yvonne Woudstra.

Hoe is lief! lifestyle ontstaan?      

“lief! lifestyle is ontstaan uit het gevoel dat ik graag een babycollectie wilde ontwikkelen die zich vooral kenmerkte door kleur en door het gebruik van soepele en comfortabele stoffen, zodat baby's zich er prettig in voelen,” vertelt Yvonne.  “We proberen alle producten te maken met gevoel en dat zie je in het eindresultaat terug. Dat maakt lief! lifestyle zo speciaal.”

Kun je iets vertellen over de laatste collectie?       

“Naast de babycollectie zijn we ons ook gaan richten op lifestyle- en woonproducten. Onlangs hebben we lief! woontextiel aan de collectie toegevoegd. Met de kleurrijke kussens, dekens en plaids vrolijk je elke kamer op!”

Kun je iets vertellen over het goede doel waar jullie mee werken?

“Wij werken samen met Orange Babies. Dit is een stichting die zich inzet voor moeders en baby's die besmet zijn met het HIV virus. Door goede voorlichting en medicijnen heeft Orange Babies al heel wat baby's kunnen helpen. Ook heeft Orange Babies diverse weeshuizen op gericht voor kinderen die hun ouders aan HIV hebben verloren. Ze krijgen voeding, zorg , aandacht,  onderwijs en natuurlijk onderdak. Ik vind het erg fijn dat we ons voor dit goede doel kunnen inzetten.”

Hoe wordt een nieuwe collectie gevormd?

“Een nieuwe collectie komt altijd tot stand door verschillende brainstormsessies met ons hele styling team. We leggen al onze ideeën op een hoop en kiezen daar de beste uit. We laten ons inspireren door van alles! Dat kan zijn van bladen, shoppen en beurzen bezoeken tot gewoon goed om je heen te kijken.”

Wat zijn de toekomstplannen van lief! lifestyle?

“Gewoon lekker doorgaan waar we mee bezig zijn, maar natuurlijk hopen we ook dat lief! straks nog meer buiten de grenzen van Nederland te vinden zal zijn. Daar werken we momenteel hard aan.”

Hoe is jullie huis ingericht?    

“Ons huis is ingericht met vooral veel naturellen,  gemixt met kleur. De basis is een houten vloer, daarbij staat echt alles en creëer je toch een warme sfeer. Ik heb enorm veel kaarsen, een prachtig schilderij (gekregen voor mijn verjaardag) en vooral veel kussens, die zijn echt favoriet! Mijn woonstijl is eigenlijk een mix van brocante meubelen met nieuwe meubelen, zodat het geheel spannend en verrassend wordt.”

Wat zijn je favoriete woonwinkels?        

“Ik ben dol op een middagje shoppen bij Loods 5 en struin met plezier leuke brocante- en kringloopwinkeltjes af. Ik koop graag brocante meubels en knap die dan op en voorzie ze van een leuke kleur, waardoor ze net weer even anders zijn. Ook online shoppen doe ik graag bijvoorbeeld bij Deens en De Bonte Kamer.”

Favoriete plek in huis?    

Dat is met stip de keuken met de enorme houten tafel en klepbank met kussens. Hier kunnen we lekker bijkletsen, koffie drinken, lezen en lekker eten.

Lief! lifestyle en woonstijl hebben samen een actie. Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

Yvonne Woudstra lief!
 
 
 
lief! lifestyle
 
 
 
Yvonne Woudstra lief! lifestyle
 
 
 
Yvonne Woudstra lief! lifestyle wonen
 
 
 
Woonstijl Lief! lifestyle
 
 
 
lifestyle lief! Woonstijl
 
 
 
Woonstijl kleurrijk lief!
 
 
 
Lief! Woonstijl
 
 
 
Lief! lifestyle Woonstijl
 
 
 
Lief! lifestyle brocante Woonstijl
 
 
 
Lief! lifestyle brocante
 
 
 
Lief lifestyle wonen brocante
 
 
 
kleurrijk lief! lifestyle Woonstijl
 
 
 
Reageer