Home > Woonstijl > Brocante > Riviera Maison VIP night bij Weber Woonwereld
 

Riviera Maison VIP night bij Weber Woonwereld

 

Woonstijl was aanwezig op de derde editie van de Rivièra Maison Vipnight op woensdag 28 december 2012 bij Weber Woonwereld in Elburg. Een inspirerende avond!

De gezellige sfeer, heerlijke hapjes en drankjes, de schitterende collectie woonaccessoires en meubels op diverse afdelingen en de deelname van zo’n dertig ondernemers uit de regio zorgden voor een inspirerende avond.

Na een warm welkom op de rode loper werden we eenmaal binnen onthaald met een glaasje bubbels en de hele avond door met hapjes en drankjes. Natuurlijk was er veel te zien, want behalve de collecties van Weber Woonwereld, Pronto jong wonen, Decorette, Warmtesfeer, Droomdomein en Rivièra Maison waren er stands van tal van bedrijven uit de regio.

Rivièra Maison
In het pand van Weber Woonwereld vind je een grote shop van Rivièra Maison. Een fraaie collectie woonaccessoires en meubelen. Verfrissende thema’s die sfeer brengen in jouw interieur. Je vindt er de laatste noviteiten uit de collectie van Rivièra Maison, voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en buiten.

Inspiratie en ideeën zijn er bij de ‘man achter Rivièra Maison’ Henk Teunissen in overvloed en worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison.

www.weberwoonwereld.nl

www.rivieramaison.com

RM5
 
 
 
_MG_1144
 
 
 
_MG_1170
 
 
 
RM1
 
 
 
_MG_1133
 
 
 
RM4
 
 
 
_MG_1137
 
 
 
RM2
 
 
 
_MG_1106
 
 
 
_MG_1135
 
 
 
RM3
 
 
 
_MG_1146
 
 
 
Reageer