arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Woonkamer » Zo maak jij jouw zithoek compleet
Zo maak jij jouw zithoek compleet

Zo maak jij jouw zithoek compleet

Een fijne zithoek is toch wel essentieel voor een knusse woonkamer. Je spendeert hier waarschijnlijk veel tijd, dus het is logisch dat je hier wat specifieke aandacht aan geeft. Zorg dat je meubels in deze hoek elkaar complimenteren en ze dus goed bij elkaar passen om er een geheel van te maken. Kijk naar de rest van de woonkamer en zorg dat deze knusse en gezellige hoek het beste onderdeel wordt. We geven je graag wat tips hoe je dit het beste kunt doen!

Een fantastisch tv-meubel

Natuurlijk is een fijne televisie een essentieel onderdeel van je zithoek. Hier kun je lekker talkshow’s kijken, je favoriete Netflix series en misschien kijken je kids ook wel graag leuke films met je. Een grote en vooral goedwerkende televisie is dus belangrijk. Maar, op wat voor meubel zet je deze? We doen graag een suggestie, want heb je wel eens nagedacht over een industriële tv-kast? Je hebt deze in allerlei soorten en formaten, waarbij robuust hout met metaal gecombineerd wordt. Dit staat fantastisch onder je strakke televisie, wat een mooi contrast vormt.

Een comfortabele bank

Ben jij iemand die graag een nette, strakke bank wil waar je goed rechtop op kunt zitten of wil je liever een comfortabele bank waar je lekker op kunt ploffen? Een strakke en nette bank is goed geschikt wanneer je vaak vrienden te gast hebt voor een drankje. Maar je kunt je vast ook voorstellen dat een plofbank een stuk fijner is wanneer je de hele avond lekker wilt bankhangen in je pyjama met een goed glas wijn! Bedenk je dus even wat je belangrijk vindt en waar jij je het fijnst bij voelt, voordat je die ene bank aanschaft die chic staat maar waar je eigenlijk niet lekker op kunt liggen.

Een mooie koffietafel

Een mooie koffietafel

Of je nu daadwerkelijk koffiedrinkt in deze zithoek of dat je het liever bij snacks en een goed glas wijn houdt, het maakt eigenlijk niet uit voor je koffietafel. Een koffietafel is het centrum van de zithoek en dus moet je ervoor zorgen dat deze klasse uitstraalt. De tafel moet niet te klein zijn waardoor je er niets meer op kunt zetten, maar ook niet zo groot dat je er volledig omheen moet lopen om naar de keuken te lopen bijvoorbeeld. Je kunt er ook voor kiezen om wat meerdere bijzettafeltjes te combineren, zodat je ze wat meer naar de bank kunt schuiven. Zo kun jij lekker op je gemak genieten van je snacks en drankjes!


Reageer

Lees ook:

Het kiezen van een mooie bank >
3 simpele tips om jouw woonkamer een kleine make-over te geven >
Interieur inspiratie: dít zijn de banken trends van 2023 >
Zo verbeter je de akoestiek in de woonkamer >
4 tips om een gezellige woonkamer te creëren >
Zo maak je sfeer in je huiskamer >
Heeft je kamer nog een goede eetkamerset nodig? >
Hoe verander ik mijn woonkamer in een indoor jungle? >
De woonkamer upgraden: hoe zorg je hier voor een luxere uitstraling? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
Nieuwe vloer kiezen: wat zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt en een visgraat vloer? >
Je planten afstoffen? Dít is waarom je dat moet doen! >
Comfortabele woonkamer inrichten: 5 slimme tips >
Winterse woonkamer inrichten: zo maak je het er ultiem gezellig >
De leukste fotowand ideeën >

Terug naar overzicht >>