arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Slaapkamer » Sfeervolle winter slaapkamertrends

Sfeervolle winter slaapkamertrends

Met de winter voor de boeg is het de moeite waard eens wat extra aandacht aan de slaapkamer te besteden. In deze tijd verlangen we naar meer gezelligheid en hechten we nog meer waarde aan een goede nachtrust. Niet alleen een goed bed zorgt ervoor dat je goed slaapt, de sfeer die de slaapkamer uitstraalt is ook erg belangrijk.

Woonstijl zocht naar de mooiste slaapproducten van dit moment en zette ze voor jou op een rij.

Warme kleuren

Naarmate de winter dichterbij komt overheersen donkerbruin, paars, donkerrood en zilver in huis. Laat dit voor het ultieme wintergevoel ook in jouw slaapkamer terugkomen.

Veel textiel

We zien veel textielproducten in de mix. Combineer verschillende textielmaterialen met elkaar . Denk aan een gehaakte bedsprei, zijde gordijnen, katoenen kussens en gebreide dekens. Samen zorgen zij voor het warme slaapkamer gevoel.

Gezond slapen

We hechten meer waarde aan gezond slapen op bedden die beter ventileren en ondersteunen, met een optimale drukverlaging. ‘Hoog’ slapen is het nieuwe slapen, met steeds dikkere matrassen, boxsprings en een topmatras als slagroom op de taart. Laat je informeren bij een bedspecialist bij jou in de buurt.

Reageer

Lees ook:

Geef een brocante touch aan de slaapkamer >
Kinderkamerinspiratie >
100% passie voor wonen >
Welke boxspring past bij jou? >
Riviera Maison collectie door BeddingHouse >
Waar laten we de schoenen en sieraden? >
Hoe schoon is je matras? >
Ideeën voor een aangeklede slaapkamer >
Experts in slaapcomfort >
Vrolijk textiel van Ikea >
PVC vloeren in de slaapkamer >
Tweepersoons… Kussen! >
Kinder(slaap)kamer >
Gezellig en gezond slapen >
Tien bedden om van te dromen >

Terug naar overzicht >>