arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Slaapkamer » Hoe schoon is je matras?

Hoe schoon is je matras?

Een dekbedovertrek en hoeslaken wassen we gemiddeld om de 2 weken. Maar je matras reinigen, dat doen we vrijwel nooit. Wist je dat… een matras een bron is voor bacteriën?

En dan te bedenken dat je maar liefst één derde van je leven op je matras ligt. Het reinigen van een matras is niet eenvoudig en daarom schiet het er in de meeste huishoudens vaak bij in. Maar slaap jij nog lekker in de wetenschap dat;  je matras één van de meeste vervuilde objecten in je huis is…? En je niet alleen slaapt op je matras, maar samen met bewoners als huisstofmijten en bacteriën?

Gevaar voor gezondheid

Stel je eens voor dat jij je kleding of beddengoed 10 jaar lang niet schoon zou maken. Hoe zou dat er uitzien? Huisstofmijten vervuilen je matras met hun uitwerpselen. Een vervuild matras kan een gevaar zijn voor je gezondheid. Het gevolg van al die ontelbare onzichtbare bewoners als huisstofmijten en bacteriën is een toename van het aantal mensen met astmatische aandoeningen, huidproblemen en allergieën.

Hoe komt het dat de matras de perfecte schuilplaats is voor huisstofmijten en bacteriën?

  • Het is er warm en vochtig
  • Er is voldoende voedsel  aanwezig. Huisstofmijten voeden zich namelijk met huidschilfers van mensen.

SlaapHappy

Door middel van professionele reiniging kun je dit probleem oplossen. SlaapHappy is gespecialiseerd in matrasreiniging. SlaapHappy biedt jou een gratis testreiniging aan om jou er van te overtuigen hoe belangrijk matrasreiniging is. Want een schone en hygiënische slaapomgeving zorgt ervoor dat je beter tot rust komt, intenser slaapt en daardoor meer energie krijgt!

Slaaphappy: dé schakel tussen een schoon matras en een gezonde nachtrust. Kijk voor meer informatie op www.slaaphappy.nl.

Reageer

Lees ook:

Geef een brocante touch aan de slaapkamer >
Kinderkamerinspiratie >
Sfeervolle winter slaapkamertrends >
100% passie voor wonen >
Welke boxspring past bij jou? >
Riviera Maison collectie door BeddingHouse >
Waar laten we de schoenen en sieraden? >
Ideeën voor een aangeklede slaapkamer >
Experts in slaapcomfort >
Vrolijk textiel van Ikea >
PVC vloeren in de slaapkamer >
Tweepersoons… Kussen! >
Kinder(slaap)kamer >
Gezellig en gezond slapen >
Tien bedden om van te dromen >

Terug naar overzicht >>