arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Slaapkamer » Experts in slaapcomfort

Experts in slaapcomfort

Slaaphof Slaapcomfort in Harderwijk is de bekende specialist in slaapcomfort. Een bed? Dat koopt de gemiddelde Nederlander zo eens in de tien, vijftien jaar. Het is een forse investering, waar je zeker een paar nachtjes over wilt slapen.

“Logisch, want de gemiddelde koper heeft geen verstand van bedden. Wij wel, en niet zo’n beetje ook.” Slaaphof Slaapcomfort in Harderwijk verhuist binnenkort naar een gloednieuw pand van 4.000 vierkante meter, maar aan de missie verandert niets, aldus directeur Henk van ‘t Hof. “We helpen onze klanten aan een bed dat ze verder helpt. Ouderwetse kennis in een nieuw jasje. Dat is ‘t geheim.”

Vrijdag 25 juni was het zover. Het hoogste punt van het nieuwe pand van Slaaphof Slaapcomfort aan de Deventerweg 2 was bereikt. En dat werd met een groep genodigden feestelijk gevierd. De vlaggen werden gehesen door Jonathan en Joelle van ’t Hof, de twee jongste kinderen van Gea en Henk van ’t Hof.

Totdat  het nieuwe pand echt geopend wordt kunt u bij Slaaphof Slaapcomfort aan de Boerhaavelaan 8 terecht voor een goed advies en mooie bedden. U kunt alvast een kijkje nemen op internet www.slaaphof.nl.

Langs gaan kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Slaaphof Slaapcomfort, Boerhaavelaan 8, Harderwijk

0341-410164, www.slaaphof.nlinfo@slaaphof.nl

Reageer

Lees ook:

Geef een brocante touch aan de slaapkamer >
Kinderkamerinspiratie >
Sfeervolle winter slaapkamertrends >
100% passie voor wonen >
Welke boxspring past bij jou? >
Riviera Maison collectie door BeddingHouse >
Waar laten we de schoenen en sieraden? >
Hoe schoon is je matras? >
Ideeën voor een aangeklede slaapkamer >
Vrolijk textiel van Ikea >
PVC vloeren in de slaapkamer >
Tweepersoons… Kussen! >
Kinder(slaap)kamer >
Gezellig en gezond slapen >
Tien bedden om van te dromen >

Terug naar overzicht >>