arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Slaapkamer » Boxsprings: comfortabel en luxueus
Boxsprings comfortabel en luxueus

Boxsprings: comfortabel en luxueus

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Zoek deze dan met een grote zorgvuldigheid uit. Een bed vormt namelijk de basis voor een goede nachtrust. En een goede nachtrust is essentieel voor een optimale fysieke en mentale gezondheid. Door te investeren in een kwalitatief goed bed investeer je dus indirect in je gezondheid. Kies daarom voor kwaliteit en comfort. Een boxspring is een mooi voorbeeld van een bed dat jou dit comfort kan bieden.

Verschillende soorten boxsprings

Een boxspring is een bed dat garant staat voor comfort, luxe en kwaliteit. Dit type bed beschikt, in tegenstelling tot een normaal bed, over veren. Doordat de bedbodem is voorzien van deze speciale vering ontstaat er extra comfort. Een boxspring is dan ook een goede keuze voor wie graag het beste slaapcomfort ervaart. Een tweepersoons boxspring is in diverse varianten verkrijgbaar. Deze diversiteit uit zich niet alleen in verschillende afmetingen, maar ook in diverse kleuren. De grootste boxspring heeft een lengte- en breedtemaat van tweehonderd centimeter. Deze boxspring is een uitkomst voor wie veel ruimte heeft in de slaapkamer én veel ruimte wilt in bed. Uiteraard zijn er daarnaast ook boxsprings in kleinere afmetingen verkrijgbaar.

Boxsprings met extra opties

Boxsprings met extra opties

Je kunt bij een boxspring niet alleen de afmeting en de kleur zelf bepalen. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor een boxspring met extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische boxspring. Dit type boxspring is, zoals de naam al doet vermoeden, elektrisch verstelbaar. Dit houdt in dat zowel het hoofdeind als het voeteneind versteld kunnen worden. Dit biedt uiteraard een stukje extra comfort. Met slechts één druk op de knop kun jij jouw bed in de gewenste positie zetten. Daarnaast zijn er ook nog boxsprings met extra opbergruimte of tv-lift verkrijgbaar. Welk type boxspring heeft jouw voorkeur?

Voor welk matras kies je?

Een boxspring vormt de basis voor een goede nachtrust. Echter, jouw boxspring is pas compleet wanneer deze is voorzien van een goed matras. Wat een goed matras is, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Uiteraard is de kwaliteit van het matras belangrijk. Je wilt immers niet dat het matras al na een maand doorgezakt is. Maar welke soort matrasvulling het beste is, hangt van een aantal persoonlijke factoren af. Zo moet je voor jezelf bepalen of je een hard of zacht matras prettig vindt liggen. Heb je het snel warm? Dan is een koudschuim matras wellicht iets voor jou. Er is dus genoeg om rekening mee te houden. Stel daarom met een grote zorgvuldigheid jouw bed samen. Zo kun je uiteindelijk het beste slaapcomfort creëren.


Reageer

Lees ook:

Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Optimaal gebruikmaken van je kleine slaapkamer >
Is een waterbed geschikt voor mij? >
Raambekleding in de slaapkamer: 5 mooie opties >
Een slaapkamer om in te dromen >
Met deze 3 tips verander je jouw slaapkamer in een luxe hotelkamer >
Slaap jij wel goed? >
Kwalitatief beddengoed kopen: waar moet je rekening mee houden? >
Wil je hebben! Dít zijn de mooiste voorbeelden van velvet meubels >
3 opbergtips voor in je slaapkamer >
Zo zorg je voor een perfecte nachtrust >
Nieuw bed voor de kinderkamer? 4 opties op een rijtje >
Hotel chique slaapkamer creëren in 5 stappen >
Grote slaapkamer toch gezellig en knus inrichten >

Terug naar overzicht >>