Home > Woonruimte > Keuken > Kvik introduceert nieuw, voordelig keukenconcept
 
 

Kvik introduceert nieuw, voordelig keukenconcept

Met de introductie van de nieuwe keukenlijn Basiq is het assortiment van de Deense keukenfabrikant Kvik nu helemaal compleet. Er is al een Basiq-keuken voor minder dan €822,-. Basiq is Kviks nieuwe keukenserie tegen zeer lage prijzen.

Basiq wordt op de markt gebracht in een prijsklasse variërend van iets minder dan € 822,-  tot € 3.144,-. Hierdoor richt het assortiment zich in principe op iedereen: van de student die een appartementje opknapt en de eigenaar van een vakantiehuisje die zijn keuken wil vernieuwen tot de gemiddelde huiseigenaar die droomt van een nieuwe, trendy keuken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Basiq wordt geïntroduceerd in een compacte prijsklasse, net als de rest van het Kvik-assortiment. De Basiq-selectie bestaat uit twee zeer strakke, gladde en geverfde deuren en drie stijlvolle greep loze deuren. De vijf deuren zijn allemaal nieuw in het assortiment van Kvik en dat maakt Basiq dus uniek. Door te combineren ontstaan talloze mogelijkheden om uw persoonlijke Basiq-keuken te creëren.

www.kvik.nl

 
 
 
 
 
 
Reageer