Home > Woonruimte > Keuken > Het geheime recept van RhijnArt Keukens
 
 

Het geheime recept van RhijnArt Keukens

In de keukenwereld staat de tijd niet stil. Een van de opvallendste keukentrends van afgelopen jaren is integratie. In de meeste Nederlandse huishoudens is de keuken allang niet meer een plek waar alleen gekookt wordt.

In de toekomst zal het zich nog verder ontwikkelen tot het middelpunt van een woning. De plek waar we elkaar ontmoeten en waar gezelligheid te vinden is. Kortom: integratie tussen de keuken en de woon- en eetkamer in huis.

RhijnArt Keukens in Kesteren ontwerpt keukens die een snaar raken, die het centrale middelpunt van een woning vormen. Het geheime recept? Een mix van eenvoud, karakter en een snufje stoere materialen. Alles met de handgemaakt. Vertel uw verwachtingen en RhijnArt maakt de ultieme keuken. Woonstijl sprak eigenaar Jan van Harberden.

De essentie van een keuken

“Spelen met lijnen, vormen, materialen en kleuren, dat is de essentie van ons vak”, vertelt Jan van Harberden. “De oorsprong van een geslaagde keuken is altijd hetzelfde: een verkenning van de wensen van de klant en een eerste schets van onze hand. Gebaseerd op ontwerpkeuzes en een uitgesproken concept. Terugkerende elementen zijn rust en symmetrie, soms stoer, soms subtiel.”

De showroom als voorproefje

De showroom van RhijnArt in Kesteren schept verwachtingen. Hier kunt u zien hoe gedacht wordt over de inrichting van keukens. Handgemaakte keukens wel te verstaan. Stuk voor stuk. De meeste mensen zijn overweldigd door de indrukken die ze opdoen in de showroom.
Aan alles is gedacht, van de wandafwerking en de verlichting (kroonluchters maar ook stoere industriële lampen), tot inbouwkasten met metershoge deuren en vloeren en decoratie. De keuken wordt compleet afgeleverd, inclusief apparatuur en installatiewerk en afwerking. Neem zeker een kijkje in de showroom in Kesteren en geniet vast van een voorproefje.

RhijnArt Keukens, Broekdijk 38, Kesteren Tel. 0488 – 48 05 25, info@rhijnartkeukens.nl
www.rhijnartkeukens.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reageer