arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Keuken » De Woonstijlkeuken 2012

De Woonstijlkeuken 2012

Landelijk en stoer

Landelijk en stoer spelen een belangrijke rol in de nieuwe Woonstijlkeuken. Het is een heerlijke woonkeuken geworden die dankzij de gebruikte kleuren en materialen warm en sfeervol is. De blauwgrijze kleur (retroblauw) brengt kleur in de keuken. Opvallende elementen zijn het Toscaans hardstenen werkblad, de oude spantbalk boven het kookgedeelte en de gebruikte steigerplanken aan de achterzijde van het eiland. De keuken is leverbaar in verschillen kleuren, maatvoeringen en prijsklasse.

Verstopt

De laden zijn, evenals de deuren, van massief Eiken. Brede lades bieden praktische opbergruimte en zijn ergonomisch verantwoord. Deze variant is voorzien van twee gedeelten. De onderste (hoge) lade biedt ruimte aan bijvoorbeeld potten en pannen of voorraad. De bovenste lade leent zich uitstekend voor bestek.

Op het aanrecht

Ook hier de brede praktische lades, voorzien van een robuuste, metalen komgreep met Vintage afwerking. Een moderne en eigentijdse komgreep met een duidelijke knipoog naar het verleden.

Luxe fornuis

Zo’n groot fornuis, voorzien van een ruime kookplaat met dubbele wokbrander en twee ovenruimtes, is toch de droom van iedere thuiskok? De tegels zijn handgemaakt volgens oud lokaal Spaans/Portugees recept. Het onregelmatige uiterlijk combineert goed met de glansafwerking.

iPad in blad

De S-Box is een revolutionair nieuw opbergsysteem voor de keuken, geïntegreerd in het werkblad. Dankzij de slimme mix van techniek en functioneel ontwerp wordt de S-Box netjes aan het zicht onttrokken. Met één simpele druk op de bovenzijde van de S-Box verbergt u uw iPad (of andere bezit) en haalt u ‘m weer tevoorschijn. De S-Box is leverbaar voor talloze doeleinden, van bestek tot kruidenpotjes.

Sfeerverlichting

Robuuste en industriële lampen boven de eettafel. Sfeervol en praktisch.

Goede start

Een lekker en uitgebreid ontbijt is een goede start van de dag. In de nieuwe Woonstijlkeuken gaat dat gegarandeerd lukken!

Natuurlijk hout

De houten meubels zorgen voor een warme en natuurlijke sfeer in de keuken. Een praktisch bankje biedt aan meerdere personen een plekje… Zo kan er nog eens iemand extra mee-eten.

Waar te koop?

De Woonstijl keuken is exclusief verkrijgbaar bij:


Reageer

Lees ook:

Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >
Hoe je een granieten keukenblad kan vervangen >
10 x must-have items voor iedere keuken! >
Elektrische keukenboiler kopen en plaatsen: hier moet je op letten >
Zo kun jij jouw keukenkast organizen: 4 handige tips >
Scoor deze handigheidjes voor in de keuken >
6 tips voor een robuuste en stoere keuken >
5x Tips en tricks om een aangebrande pan schoon te krijgen >
Goede messen kiezen voor in de keuken: waar kun je op letten? >
6x populaire keukenstijlen van dit moment >
Gele keuken inrichten: de mooiste voorbeelden >
Duurzamer wonen: 5 slimme tips en tricks >
Hoe kun je je voorraadkast overzichtelijk indelen? 6 tips en tricks! >
Afval scheiden? Met deze 5 handige tips pak je het goed aan! >
Dit is waarom je aandacht moet besteden aan het natte deel van je keuken >

Terug naar overzicht >>