arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Badkamer » Koper in de badkamer: voorbeelden en inspiratie
Koper in de badkamer voorbeelden en inspiratie

Koper in de badkamer: voorbeelden en inspiratie

Ben je op zoek naar een verrassende touch voor in de badkamer? Dan is het zeker de moeite waard om dit artikel door te lezen. We delen namelijk 5 mooie voorbeelden waarbij er gebruik is gemaakt van koper. Deze kleur en het materiaal geven de badkamer een hele trendy look. Welk inspiratiebeeld spreekt jou het meeste aan? 

1. Wastafelkraan van koper

Wastafelkraan van koper

Er wordt al een tijdje geëxperimenteerd met de kleur van wastafelkranen. Een paar jaar geleden werd zowel de gouden als de zwarte variant erg populair. Maar dit seizoen staat ook de koperen kraan weer in de aandacht. Het ziet er prachtig uit bij een minimalistische inbouwkraan (zoals op de bovenstaande afbeelding), maar ook bij een strakke verhoogde wastafelkraan of een opbouwkraan in een sierlijke boog. Kijk eens naar het ruime assortiment van de webwinkel SanitairKamer door de pagina ‘kraan badkamer’ te bezoeken.

2. Badkameraccessoires met koperen details

Badkameraccessoires met koperen details

Pas de accessoires in de badkamer aan op de koperen wastafelkraan om zo een mooi geheel te vormen. Hierboven zie je een ronde spiegel met een stoer koperen frame eronder. Dit is toch een perfecte match? Je kunt ook kiezen voor een zeeppompje, dienblad of vaas met koperkleur. Een paar subtiele details zijn al genoeg.

3. Koperen douchekraan

Koperen douchekraan

Als een koperen wastafelkraan je aanspreekt, word je vast ook enthousiast van een douchekraan in deze kleur. Vooral op een witte of zwarte ondergrond van tegels springt dit materiaal er helemaal uit. Het geeft de moderne inloopdouche meer sfeer en persoonlijkheid. Je kunt een koperen badkamerkraan natuurlijk ook goed gebruiken in een badkamer met een retro of vintage uitstraling. Kijk dan eens naar de producten van geborsteld koper.

4. Douchekop met koperkleur

Douchekop met koperkleur

Bij een koperen douchekraan hoort eigenlijk ook een bijpassende douchekop. Vooral een grote ronde of vierkante regendouche oogt door deze kleur nog luxer. Je kunt zowel kiezen voor een minimalistische inbouw variant als voor een complete opbouw set. Kijk goed welke stijl het beste past bij de rest van de badkamer.

5. Koperkleurige handdoek radiator

Koperkleurige handdoek radiator

Ben je niet bang om een statement te maken met dit opvallende materiaal? Ga dan voor een handdoek radiator van koper. Dit zal zonder twijfel de nieuwe blikvanger worden in de badkamer. Koop een mooie design radiator of ga zelf creatief aan de slag met koperen buizen. Maak het af met handdoeken die qua kleur goed passen bij de koper tint.

Lees ook ons inspiratie artikel over koper in de keuken.


Reageer

Lees ook:

Tips voor het maken van een plantenwand >
9 redenen waarom een PVC vloer in de badkamer een goed idee is >
Ondanks hoge gasprijzen toch lekker in bad? Volg deze tips! >
Plekken in huis opleuken met fotolijsten >
Met deze tips verwerk je duurzaamheid in het interieur van jouw woning >
Veel inbraak in jouw buurt? Dit kun je doen! >
Is een waterbed geschikt voor mij? >
Hoe je je huis kunt personaliseren >
4 tips om een gezellige woonkamer te creëren >
Zo maak je sfeer in je huiskamer >
5 tips voor een kleine badkamer >
Wat zijn de voor- en nadelen van een zandcementvloer? >
Stoom jouw verlichting klaar voor de winter met deze tips! >
Zo gebruik je trendkleuren in jouw interieur >
Alles wat jij moet weten over een picture rail hanging system >

Terug naar overzicht >>