arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Woonruimte » Badkamer » Bad in de badkamer? Dit zijn de essentials die je nodig hebt!
Accessoires voor bij het bad: dit heb je nodig

Bad in de badkamer? Dit zijn de essentials die je nodig hebt!

Heb jij een luxe badkamer waar een bad in te vinden is? Wat een feest! Geloof ons maar: daar dromen een heleboel mensen van. Des te meer reden om ervan te genieten. Nu dat bad er al staat, kun je nadenken over de andere essentials die hierbij horen. Dat is waar we het in deze blog over gaan hebben!

Een plekje om zeepjes te bewaren

We zijn dol op lekkere zeepjes om mee te badderen: het liefst verzamelen we er meerdere. Zo kun je steeds weer afwisselen als je in bad gaat! Wat je daarbij nodig hebt? Een plek om deze zeepjes op te kunnen bergen. Dat staat wel zo fraai!

Haal bijvoorbeeld een mooi houdertje in huis om zeeppompjes in vast te kunnen klikken. Of zet ze neer op een klein houten plankje: op een rij naast elkaar. Een ander idee? Plaats een klein krukje naast het bad, en zet daar de spullen op. Aan jou de eer om je favoriet te kiezen!

Bad in de badkamer? Dit zijn de essentials die je nodig hebt!

Een plank voor over het bad

Grote kans dat je een boekje wilt lezen als je in bad ligt, of even op je telefoon of laptop wilt kijken. Maar waar laat je deze spullen vervolgens? In bad ben je niet zo wendbaar: het is niet eenvoudig om deze items op te bergen.

Daar biedt de plank voor over het bad de ideale oplossing voor! Deze ligt voor je neus, wat betekent dat je er altijd bij kunt. Zorg dat de plank breed genoeg is om al jouw benodigdheden op kwijt te kunnen. En wat betreft de looks? Een robuust houten variant doet het altijd goed! Stoer en tegelijkertijd enorm stijlvol.

Ruimte voor accessoires

Naast items als je laptop of een boek, wil je de omgeving misschien ook extra gezellig maken met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan kaarsjes: ideaal om helemaal mee tot rust te komen! Zorg voor een goed plekje voor de details als deze.

Zo kun je de kaarsen kwijt op de badrand. Of op de plank voor over het bad, waar we het hierboven over hadden. Let er in ieder geval altijd op dat ze een veilige plek hebben. En vervolgens: genieten maar!

Accessoires voor bij het bad: dit heb je nodig

Een unieke kraan

Naast de kleine accessoires die eenvoudig te verwezenlijken zijn in de badkamer, wil je misschien ook gaan voor een mini make-over. Om dat bad zo helemaal tot jouw smaak te laten komen!

Wat relatief eenvoudig is om te vervangen aan een bad? De kraan! Perfect dus als de kraan die er momenteel hangt al wat oud is, of wanneer je een variant hebt gezien die je nog wat mooier vindt. Zo zijn wij dol op een goudkleurige of zwartkleurige kraan: helemaal volgens de laatste trends! Dat wordt badderen in stijl.


Reageer

Lees ook:

De unieke kenmerken van een Engelse badkamer >
Het belang van investeren in een kwalitatieve boxspring >
5 tips voor het personaliseren van je slaapkamer >
Van rustiek tot modern: houten keukens passend bij elke woonstijl >
Veelgemaakte misvattingen over keukeninrichting en -gebruik >
Ontdek de wereld van marmeren keukens >
Neem deze trends mee in het ontwerp van je nieuwe badkamer >
De beste keukenindelingen voor elk type woning >
Tijdloze elegantie voor jouw slaapdomein >
Hoe knap je een oude badkamer op? >
Tijd voor een nieuwe keuken? Dit zijn 4 tips voor een efficiënte keuken transformatie >
Goedkoop en smaakvol: betaalbare keukentrends van 2023 >
De beste tips om je bed zo comfortabel mogelijk te maken >
Badkamermeubels van hoge kwaliteit: 5 redenen waarom ze het waard zijn >
Het verschil in charme van luxe en goedkopere houten keukens >

Terug naar overzicht >>