arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Tuin » Wil jij ook een eigen zwembad in je tuin?
Wil jij ook een eigen zwembad in je tuin?

Wil jij ook een eigen zwembad in je tuin?

De zomer is weer in aantocht en dat betekent dat de temperaturen weer gaan oplopen. De zomers in Nederland worden steeds heter en dat betekent dat het belangrijk is dat je het hoofd koel weet te houden. Je kunt van deze nood een deugd maken door een zwembad in je tuin aan te brengen. Dat is namelijk helemaal niet zo ingewikkeld als dat je misschien denkt. Je hoeft namelijk geen permanent bad aan te brengen en als je je bad goed onderhoudt, kun je er vele jaren plezier van hebben. 

Afkoelen in je achtertuin

Soms wordt het zo heet in de zomer dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. Heb je een achtertuin, zorg er dan voor dat je hier een zwembad neerzet. Je kunt kiezen uit vele soorten, bijvoorbeeld mooie ronde zwembaden waarin je heerlijk kunt afkoelen. Deze zwembaden kunnen geleverd worden als opblaasbare variant, maar je kunt ook kiezen voor een bad met een extern frame. Je kunt kiezen voor diverse afmetingen en tevens kun je ook een rechthoekig zwembad bestellen. Wil jij met het hele gezin lekker kunnen badderen? Kijk dan eens naar de grote modellen. Wat dacht je van een bad van 540 x 250 x 100 cm? Nodig vooral de vrienden van je kinderen uit om de hele dag in het zwembad te spelen. Reken maar dat je met dit bad een heerlijke zomer gaat beleven! 

Je bad onderhouden 

Je bad onderhouden

Wanneer je een zwembad in je tuin hebt, moet je zorgen dat je dit bad goed schoonhoudt. Dat doe je door ten eerste te zorgen dat het bad afgedekt is op het moment dat je er niet in ligt. Er zweeft namelijk altijd rommel in de lucht en dat kan in het water terechtkomen en het vervuilen. Zorg er ook voor dat je chloortabletten in het water doet, of zorg dat je een goede filter op je bad aansluit. In dat laatste geval is het belangrijk om goede zwembadslangen te gebruiken zodat het water goed in en uit het filter kan komen. Een lekke slang zorgt er namelijk voor dat het filterproces minder goed verloopt en dan gaat de kwaliteit van je water hard achteruit. 

Waar kun je je zwembad kopen? 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een zwembad kopen? Kijk dan even in het aanbod van de betere leveranciers zoals bijvoorbeeld zwembaddealer.nl. Hier vindt je vele soorten en maten en bovendien kun je hier ook terecht voor advies. De baden die je hier op de site kunt vinden zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit waardoor je zeker weet dat je langdurig plezier zult hebben van je aankoop. Laat die warme dagen dus maar komen want met zo’n zwembad in je tuin kan de zomer niet lang genoeg duren.


Reageer

Lees ook:

Tuinstoelen kopen: comfort, stijl en duurzaamheid voor jouw buitenruimte >
De vervelendste soorten ongedierte in de achtertuin en hoe je ze voorkomt >
Voordelen van een lamellen zwembadafdekking >
Maatwerk netten: de unieke oplossing voor uw specifieke behoeften >
Zelf een nieuw gazon aanleggen in de tuin: dit zijn de mogelijkheden >
Tips voor het kiezen en aanleggen van opritbestrating >
Een betoverend terras: natuurlijke schoonheid met bomen en planten >
Welke bloempotten moet je hebben voor je buitenplanten? >
Waar moet je op letten als je kussens voor buiten koopt? >
Tips voor de leukste tuinprojecten >
Zo ziet je tuin er weer prachtig uit! >
Hoe zorg je voor meer sfeer in de tuin? >
Hydrokorrels, de basis voor plant en bloem verzorging >
Een goed ontworpen tuin kan een verlengstuk zijn van de leefruimte binnenshuis >
Nieuwe tuinset? Zo zorg je ervoor dat hij mooi blijft! >

Terug naar overzicht >>