arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Tuin » Plaats snel een goede schutting
Plaats snel een goede schutting

Plaats snel een goede schutting

Je hebt een prachtig tuin, alles staat mooi in bloei en is klaar om er lekker in te zitten. Dan is het prettig dat je daar in alle rust van kunt genieten. Wil je fijn in je tuin kunnen zitten zonder inkijk van je buren of voorbijgangers? Dan kun je een tuinscherm laten plaatsen als omheining van je tuin. Er zijn diverse soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt dus altijd een scherm vinden die past bij jouw tuin. Heb je liever een scherm met een meer natuurlijke uitstraling? Dan kun je kiezen voor heidematten of rabatdelen schuttingen. Als je de voorkeur geeft aan een solide en duurzame schutting, dan is de hout beton schutting iets voor jou.  

Voor elke tuin een passende schutting

Er is dus een zeer breed assortiment aan tuinschermen. Voor ieder type tuin is een passende schutting te vinden. De meest gekozen schuttingen zijn gemaakt van hout. Zoals grenen, vuren, hardhout of douglas hout. Alle houtsoorten hebben hun eigen voordelen en uitstraling. Je kunt zelf bepalen welke kleur het hout wordt geleverd. Een voordeel aan hour is dat het een natuurlijke uitstraling heeft en erg duurzaam is.  

Een hout beton schutting bestaat uit een aantal onderdelen, namelijk: meerdere betonplaten, betonpalen en een tuinscherm. Je kunt zelf bepalen hoe de schutting eruit komt te zien. Je mag deze namelijk helemaal zelf samenstellen. De schermen zijn in diverse hoogtes leverbaar en zodoende te combineren met alle betonplaten en -palen uit het aanbod. Voor een simpele hout beton schutting heb je een lage betonplaat nodig, daarnaast betonpalen en een tuinscherm van 180 cm hoog. De betonnen onderplaat is deels te zien en is ervoor bedoeld om het tuinscherm niet de grond te laten raken. Zo kan er geen vocht naar binnen komen en gaat het scherm dus langer mee.  

Voor elke tuin een passende schutting

Veel, gemiddeld of weinig privacy

Als je in je tuin zit, vindt men het vaak prettig dat niet iedereen je ziet zitten. Bij het uitzoeken van een tuinscherm kunnen de experts je uitleg geven over de doorkijk. Mocht je doorkijk geen probleem vinden, dan zijn er ook schuttingen zoals de trellis schermen en gaasmatten. Als je privacy belangrijk vindt, maar een klein beetje doorkijk niet erg is, dan kun je kiezen voor gemiddelde doorkijk. Je kunt dan wel tussen de planken door kijken, maar met beperkt zicht. Tot slot is er nog een (laag) tuinhek. Dit is niet zichtdicht, maar functioneert wel als perfecte afscheiding van je tuin.

Maak nu nog een afspraak

Ben je op zoek naar een passende omheining voor jouw tuin? De tuinexperts staan met plezier klaar om je te helpen. Je kunt vandaag nog langskomen in een van de winkels, maar je kunt uiteraard ook een kijkje nemen op de website.


Reageer

Lees ook:

Tuinstoelen kopen: comfort, stijl en duurzaamheid voor jouw buitenruimte >
De vervelendste soorten ongedierte in de achtertuin en hoe je ze voorkomt >
Voordelen van een lamellen zwembadafdekking >
Maatwerk netten: de unieke oplossing voor uw specifieke behoeften >
Zelf een nieuw gazon aanleggen in de tuin: dit zijn de mogelijkheden >
Tips voor het kiezen en aanleggen van opritbestrating >
Een betoverend terras: natuurlijke schoonheid met bomen en planten >
Welke bloempotten moet je hebben voor je buitenplanten? >
Waar moet je op letten als je kussens voor buiten koopt? >
Tips voor de leukste tuinprojecten >
Zo ziet je tuin er weer prachtig uit! >
Hoe zorg je voor meer sfeer in de tuin? >
Wil jij ook een eigen zwembad in je tuin? >
Hydrokorrels, de basis voor plant en bloem verzorging >
Een goed ontworpen tuin kan een verlengstuk zijn van de leefruimte binnenshuis >

Terug naar overzicht >>