Home > Tuin > Drie tips voor sfeer in je tuin
 

Drie tips voor sfeer in je tuin

Hoe krijg ik meer sfeer in de tuin? Vanuit haar achtergrond als tuin- en binnenhuisontwerper krijgt Ilse vaak de vraag om binnen en buiten met elkaar te laten matchen. Graag geeft zij een aantal tips voor meer sfeer in de tuin.

Ilse Kerkmeijer van bureau Into Style maakt tuinontwerpen en geeft aan bedrijven en particulieren interieuradviezen op maat. Hierbij verplaatst zij zich in de klant door goed te luisteren naar de wensen.

Tuin verlichting

Om de dag in de tuin te verlengen, is het een goed idee om een bijzonder object of mooie boom van onderaf te verlichten. Dit geeft een sfeervol beeld vanuit huis en buiten beleef jeeen prettig gevoel.

Buitenleven op je terras

Een nieuwe trend is om binnenmaterialen ook buiten toe te passen. Hierdoor wordt buitenleven extra genieten, omdat je je woonkamer mee naar buiten neemt. Gebruik hiervoor op het terras bijvoorbeeld een speciale schemerlamp en/of een waterbestendig vloerkleed.

Tuinmeubelen

Om rust op je terras te creëren is het belangrijk om te werken met grote gebaren. Dus niet her en der veel kleine meubelen of potten, maar juist een paar grote plantenbakken strak naast elkaar of in plaats van losse stoelen een veel lekkerder zittende loungebank. Zo ontstaat er een rustig geheel op het terras.

boom belicht v3
 
 
 
Ilse
 
 
 
t195103_+_u0107.3_1_0.0.682.1024_400x600
 
 
 
sfeer in de tuin (1456 x 2184)
 
 
 
Reageer